Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się robić misje w metinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oczywiscie. z misji lvl'owych moga dropnac ciekawe zeczy z bonami nawet 2k hp lub kryt.

ja z misji ktorych nie robilem od 20lvl na 51lvl zrobilem z 10 misji w dzien i wbilem w taki sposob poltorej kulki ;)

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

nie rozumiem Cie.. Misjami ksztaltujesz postac, zarabiasz na ekwipunek , zdobywasz yangi i doswiadczenie i jak nie robisz misji no to masz 50 % trudniejsza robote. Misje to podstawa, relaks od expienia, urozmaicenie . Tyle z mojej strony

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Misja to podstawa gry. Na nich opiera się fabuła.

To one pokazują prawdziwe piękno gry, a co ważniejsze z nich dostajemy ekwipunek oraz yangi.

Są jednak takie których nie opłaca się wykonywać, np misja od staruszki bodajże na 16 lv z futrem wilka - większość wie o co chodzi, czyli beznadziejną nagrodę.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

opłaca się bo może na początku dostajesz słabe itemy i mało kasy ale potem dostajesz wartościowe itemy i exp który trudno zdobyć expiac

1388363882-U262029.png
Opublikowano

oplaca sie nie tylko z powodu na exp i yang, ale jakbys mial wbijac kazdy lv tylko expiac to by Ci sie na 15 lv gra znudzila. misje zawsze jakis odskok od monotonnego expa : )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...