Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Mexilia [PL] [DEDYK]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mexilii nigdy nie bedzie online więcej niż 200-300 graczy,

Jest 500-600 ? .. To po 1.

Topka panie kolego to zaczynała na metin5 s2 gdzie za oddanie biologowi kwiatków bzu dostawało się 1,5kkk i bron na 75 lev, podobno cała baza stamtąd została przeniesiona na mexilię, skoro nawet ja mialem po 2 dniach grania tam tutaj 3 zbroje dla sury, jedna dzis znikneła ale zakładając, że był to odosobniony przypadek - topka nachapała się kasy na tamtym srwie ( wystarczylo zalozyc 20 kont pod kwiatki bzu i policz sobie, ile dzis mają kasy ), do tego dochodzi pewnie spory procent kupuacych w IS 6/7 bpny, krychy i takie tam - reasumując, nowy gracz bez kasy, znajomych itp choćby chciał, nie wybije sięna tym serwie, gdzie jest jeden ch na mapie z metkami i biegają szmaty 120+ głównie szamani, którzy z nudów walą każdego gracza bijącego metka - was to i tak je...ie bo jesteście zarobieni i szczęśliwi wiec bedziecie drzeć ryja, że my płaczemy, nas to z kolei je...ie, ze wy drzecie ryja - wszystko sprowadza się do prostej konkluzji: na mexilii nigdy nie bedzie online więcej niż 200-300 graczy, nawet na takim zrytym i obrażanym diamondzie jest ciagle 1000+, na tiverii to samo a to są w mojej ocenie mniej zabawne i lajtowe serwy niz mexilia, tylko wy nie potraficie wykorzystać potencjału...

Każdy jest w stanie się wybić to po 1 po 2 nie dla każdego liczy się Topka.. niektórzy grają dla przyjemności ..

Opublikowano

Zhakowali serwer jak i stronę. Zobaczymy co zamierzają główni administratorzy.

edit// - Zrobili cofke.

edit2// - Zabezpieczcie sobie forum -,-.

Opublikowano

rosemary to nie zmienia faktu że na servierze wieje nuddddddddddddddddddąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą dobrze wiemy jak pracujecie dodajecie coś dla dużych lvl ponad 3tyg(szybko co nie). Jedynie to co dodaliście to jest boos małp i mapa na mniejszy lvl nie wiadmono ni cholery poco taka mapa...

Opublikowano (edytowane)

rosemary to nie zmienia faktu że na servierze wieje nuddddddddddddddddddąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą dobrze wiemy jak pracujecie dodajecie coś dla dużych lvl ponad 3tyg(szybko co nie). Jedynie to co dodaliście to jest boos małp i mapa na mniejszy lvl nie wiadmono ni cholery poco taka mapa...

Zgadzam się.

Ja wbiłam ten 140 na pustyni ,dalej w lochu do 150...

To od 150 jest potrzebna mapa.. która się robi już z 3 dni ^^

Edytowane przez Onako
Opublikowano

Biacz ja zaczałem tutaj gre tydzien temu, bez IS. Zrobiłem już całe eq 20 potwory 50 wartosci metki klepie sobie rano lub wieczorem kiedy nie ma już dzieci. W dzień można po expic na wezach lub pustyni.

Wybić zawsze się da jesli tylko ma się pomysł. Do niczego IS potrzebny nie jest wszystko da się tu osiagnąc samemu. Nie twierdze ze jest całkiem latwo jednak jestes to nic trudnego.

sygnaz.jpg
Opublikowano

Serwer fajny ale ludzie nie wychowani...ja sie pytam o np gdzie są fryzurki a oni odpisują " w du.pie" i takie inne chamskie odzywki...

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Najgorszy serwer na jakim grałem...

1. Ciągle wylogowuje z gry.

2. Ciągłe włamania do bazy danych.

3. Ciągłe cofki .

4. Znikające eq .

5. Gm' owie mają wszystko w dupie.

6. Na forum nie można liczyć na odpowiedź ze strony Gm oraz innych graczy.

7. Błędy na każdej mapie.

8. Jak coś złego napiszesz na forum na temat gry oczywiście masz bana.

Nie rejestrujcie sie nawet na tym serwerze bo to jest tylko starta czasu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...