Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Mexilia [PL] [DEDYK]

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam już nie wiem co mam robić serwer zapowiadał się tak pięknie ;/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Pytanie do graczy, jak dropnac kamien po zebach orka skoro nie ma Doliny, tak samo z kamieniem po pamiatkach??!

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Nie ma bo była mapa mumii dodawana. I oczywiście długo pewnie nie naprawią tego bo przez ostatni tydzień trzeba było na wojnę i dopiero na dt i nic z tym nie zrobili. Poziom gry obniżył się strasznie. Ja akurat zbanowany nie zostałem. Iphone myślisz że nikt nie wie że Cameron sprzedaje 2x więcej sm za doładowanie na plu?. Przecież cały serwer się przez to z niego śmieje ale wszyscy boją się odezwać na tsie bo od razu banik leci. Paru znajomych na tsie już dostało jak zaczęli mówić że Cameron okrada Rangosa. Swoją drogą słyszałem że Rangos mu ładną awanturkę o to zrobił przy wszystkich. I dobrze bo Cameron to dno. Malpa inny GM też nie jest lepszy bo sprzedaje eq na Mexili za konto premium na Minecrafcie. Nie ma sensu na tym serwerze grać jak już mówiłem nie polecam. Tym bardziej że na 200lvl kładzie mnie ZdupyDoRyja 182lvljak chce z eq od Camerona z navi. Chcecie coś osiągnąć na tym serwerze to nie ma opcji jeśli nie znacie Camerona

Opublikowano

Upy dziękuję to mi wystarcza aby powiedzieć zdanie przeciw serwerowi Jeśli naprawdę tak jest to polacam wam zmienić Team administracji!!!.Na serwerze narazie nie zagram.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Aha czyli Rangos nie Cameron. Z tego co dzisiaj słyszałem to ugłaskał Cię jak zawsze. Hahaha ban na 2 dni za wypełnienie serwera brońmi z navi naprawdę jesteś srogi Rangos. Ja kończę grę na serwerze bo dzisiaj u kilku osób też widziałem bronie z navi. I z tego co słyszałen na ts ludzie tworzą filmik z ss broni z navi i innymi rzeczami z serwera których nie powinno tutaj być. M.in staty porozdawane do 150 itp. Jak dostanę link to wrzucę

Opublikowano

Kolego, nie "rozdajemy" tylko cameron rozdaje. A co do typu broni z navi to kręcą się jeszcze po serwerze 2 naszyjniki. ;x To dla was zagadka moze być, powiem wam tylko że wbite jest w niego 5k odp na magię. ;x Szukajcie, na tacy wszystkiego nie podam. Dziwne żeby gracz musiał szukać eq z navi, bo oni nie potrafią..

Tak jak to zrobiłeś mówiłeś że jedną rzeczą jaką była z navi to mój miecz, a gdzie olimp, a gdzie zbroja i broń zdupydoryja, a gdzie 2 naszyjniki. Oj postaraj się o ten serwer, bo bardzo dużo ci do perfekcji brakuje. Team okrada Team ładnie brzmi.

Opublikowano

Staty 150 powiadasz ... to ciekawe bo nie słyszałem żeby taki Game powstał który ma 150Staty... Max jest 120 chyba że włamali się do naszej bazy i rozkodowali kod binarny pliku Game i dodali sobie staty 150:) Ok czekam na ss

Opublikowano (edytowane)

Matzar NIKT z ekipy nie rozdaje EQ za kase i jestem 100% pewny. Jeśli ktoś uważa inaczej to proszę o dowody zakupu przedmiotu z Navi

Dlaczego od wczoraj nie moge doczekac sie na ss kolejnych "broni" których jest cała masa ? :]

Edytowane przez rosemary
Opublikowano

Teraz dowód zakupu, skończ już.. Na początku chciałeś dowód jakieś itemku z navi, dałem Ci i teraz może Ci wyszukać wiecej itemkow ?

Każdy go gra to pisze że cameron tylko podejrzany o rozdawanie eq nikt inny. Tylko Ty i Ty, dużo osób z gildii x666x twierdzą że nawet Abris o tym mówił..

@edit

UP, bo nikt Ci na tacy nie będzie dawać tego. Sam się weź do roboty, ja Ci tylko dałem jednego itemka, aby udowodnić Ci że jest eq z navi na serwie.

Opublikowano (edytowane)

Serwer Beznadziejny co 2 to z DH Postaci nie są wyrównane Ninia z 90 lv bjie 20K a Szaman 130LV Bjie 10K/Brak Możliwości dodania kd w bronie na 75 is Grałem i Serwer Denny Administracja nie wchodzi na serwer nie pomagają i w D mają serwer Bug jest w Małpim dungenonie / Pustynia zoombie można tam weiści od 15 lv a palnsze są na 115 Innym Słowem Dno Odradzam Dobjiłem tam 130 lv i oddałem eq Bo serwer nei jest wart ani grania ani powrotu

@UP

Staty max 90

Grałem od początku i miałem staty 120 3 dni temu weszłem a tu staty mi zmiejszyli do 90 i co to za serwer jeszcze w presce kłamją

Edytowane przez Seeder
Opublikowano

Tenshi to sa dzieci ktore o wszystko placza i nic im nie pasuje;/ jak sa takie kozaki na forum w wypowiedziach to niech sami sie wezma za zrobienie servera a nie tylko pisac potrafia. a iphone z tymi bronmi to porazka jak dla mnie pokazales jedna bron ktora mogla byc spowodowana wlamaniem na serva a piszesz o wielu innych ktorych nie potrafisz pokazac na ss. dla mnie server jest ok i administracja tez a to ze jednej osobie nie pasuje i opowiada o servie niestworzone historie to juz nie jest wina administracji

• Dodaj nową pozycję...