Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Mexilia [PL] [DEDYK]

MafioZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Staty 150 powiadasz ... to ciekawe bo nie słyszałem żeby taki Game powstał który ma 150Staty... Max jest 120 chyba że włamali się do naszej bazy i rozkodowali kod binarny pliku Game i dodali sobie staty 150:) Ok czekam na ss

Tutaj cię nie zrozumiałem. Żeby dodać staty, to spokojnie można to dodać w navicacie, nie trzeba tego dawać w grze, a dokładniej zrobić to w game, bo do tej pory max jest bodajże 125. więc nie pitol. =)

=)

Opublikowano

1 osobie?? Połowa lepszych ludzi kończy grę na serwerze przez Camerona. I Iphone to nie są 2 naszyjniki bo sam widziałem kilka innych itemów. Od innych też słyszałem kilka nicków. Nie będę nikogo sprzedawał. A Cameronowi ktoś sprzedaje że go obgadują i wchodzi teraz na innym nicku na tsie podsłuchiwać i bany sprzedaje. Odradzam serwer

Opublikowano (edytowane)

Ja mam błąd z patcherem, mianowicie nie mogę włączyć gry bo wyskakuje komunikat:

mexillablad.png

A po rozwinięciu buttona "Szczegóły":

To jest ukryta treść, proszę

Gdy klikam "Kontynuuj" nic się nie dzieje..

Proszę o pomoc! ;(

Edytowane przez KSC21

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano
Tutaj cię nie zrozumiałem. Żeby dodać staty, to spokojnie można to dodać w navicacie, nie trzeba tego dawać w grze, a dokładniej zrobić to w game, bo do tej pory max jest bodajże 125. więc nie pitol. =)

Screen osoby która ma staty 150+ Masz czas do dziś do 18:00.

1 osobie?? Połowa lepszych ludzi kończy grę na serwerze przez Camerona. I Iphone to nie są 2 naszyjniki bo sam widziałem kilka innych itemów. Od innych też słyszałem kilka nicków. Nie będę nikogo sprzedawał. A Cameronowi ktoś sprzedaje że go obgadują i wchodzi teraz na innym nicku na tsie podsłuchiwać i bany sprzedaje. Odradzam serwer

Screen jakiegokolwiek itemu z navi (poza tym co został już przedstawiony). Czekam do 18:00

Koniec pierd*enia czas na fakty.

Opublikowano

Ciebie rangos chyba głowa boli żeby Ci ktoś dawał ssy, podawał nicki loginy hasła, emaile wszystko co się da abyś mógł usunąć zbanować..

Sam szukaj, ciesz się że powiedzieliśmy o tym że są jeszcze oprócz broni, sam szukaj jak umiesz buhaha.

SERWER DNO

DO TEGO PRO LAGI... Wbijam na serwer oddać eq, a tutaj po 3min lag i kick. I ta czynność powtarza się już od wczoraj...

Opublikowano

Hahaha Rangos jak dostał dowody to się już nie wypowie nawet. A taki był pewien że nic nie ma więcej z navi na serwie. Dajesz się podchodzić Cameronowi jak dziecko Rangos. Zresztą co ty masz w sumie do gadania, jak sam kiedyś Cameron mówił jak go ktoś spytał czyj to w końcu serwer czy jego czy Rangosa powiedział że niby Rangosa ale tak naprawdę jego bo Rangosa nigdy nie ma:)

• Dodaj nową pozycję...