Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Mexilia [PL] [DEDYK]

ChrisSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale ty jestes czlowieku niedojebany gosc daje z dupy wysrane ss bez nazwy serva i wy kurwa lecicie na te ssy jak pies na suke. gosc moze byc GM na innym servie na ktorym sa wprowadzone nowe skile i punky stat i tam mogl zrobic te bronie zeby zniszczyc mexilie i chce zeby ludzie z mexlili poszli na jego server.

Opublikowano

Było napisane że trochę top ludzi odeszło nie trochę tylko praktycznie większość powody hmm?. Proszenie się czegoś żeby coś zrobili dodali dodają coś nowego stara śpiewa dis o 24 restart i nowa mapa tak było dzień drugi i tydzień a mapy nie ma. Podpowiadanie administracji a oni mają go głęboko gdzieś. Nowy eq co dało się go zrobić z eq smoka wszystko miało być ok a tu lipa żeby go zrobić na klasy i na wojnę trzeba być hardcorem. Nie powiem dwa dni po dodaniu tego parę ludzi biegało z tym bo mają znajomości na taki eq trzeba mieć minimalnie 16kkk hajus w cholerę pereł i minimalnie 400 źiela i mieć fuksa jak kowal w dt nie spali. Navi było tam i będzie bo ktoś na tym tam zarabia ;> przykład dawanie graczą navi bo nie można było położyć jednej gildi na severze bo ludzie tam eq mieli porobione czysto. I tak dostali z navi w tyłek żenada. Promocje na monety szły na bonowanie eq na plu gma bo mu się nudziło zamiast zrobić coś dla servera lepiej zbonować eq na plu i sprzedać. Niestety tak było i nic tego nie zmieni prawie wszystkie tam hacki działają. Sam dobiłem tam topki i miałem eq na pvp fulla mało kto mnie kładł ale pier.. tym severem bo poco mam się użerać z nieodpowiedzialną administracją co nie potrafią zrobić czegoś dobrze. Na początku servera było super ale pytanie jak można zniszczyć tak dobry server hm?

Opublikowano

beztytuufyn.png

Jak to napisałeś trochę czasu temu niby pisałem posty po tym jak moja postać zbanowana została.

Do dnia dzisiejszego nie mam bana na żadne konto. Nie wiem czy to Wy jesteście tak nieudolni że zbanować nie potraficie, czy to co "mówicie" to tylko puste słowa?

217xz.jpg
Opublikowano

ahahahaha UP to rozwaliłeś mnie xddd

Oni tacy są, pokaż im pieniążki to dadzą ci item/doładują i nawet zatańczą. Niestety, tacy już są. Kiedyś wbijałem na serwer i to przed pokazaniem broni było ok 400 - 500 nawet. Od pokazania screenu minęły bodajże 3 dni i liczba graczy nie przekracza nawet 350. A liczmy też to że 3/4 graczy nie zagląda do tego tematu, więc może warto wbić na serwer i pogadać z plotkarzami ;xxx

• Dodaj nową pozycję...