Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki polecacie telefon (dopasuj do mojego opisu)

WeArePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam zamiar kupić telefon lecz za bardzo nie kojarzę nowoczesnych marek mianowicie ten telefon ma spełniać funkcję:

-Dotykowy ekran,

-Wszystkie najnowsze urządzenia (mp3/mp4,nagrywanie video,bluteooth,aparat i wiele więcej),

-Mógłby mieć android,

-Przy pisaniu SMS wyświetlana klawiatura,

-Cienka obudowa,

-Aparat minimum 3 pikseli ,

-Przeglądarki internetowe (lub jakieś urządzenia internetowe)

-Sprawdzanie Facebooka etc.

-Ogólnie aby dużo wytrwał,

No i tak cena do 500 zł.

Pozdrawiam

Każda odpowiedź na ten temat będzie nagradzana + (puki się nie skończy limit codzienny).

Opublikowano

xperia x8 na bank jest w tej cenie (około) i oczywiście spełnia Twoje wymagania ale jeżeli możesz trochę dołożyć to Samsung Galaxy Gio. Naprawdę warto =)

Opublikowano

Ja posiadam od końca kwietna i muszę przyznać że sprawuje się doskonale, ja mam oczywiście roota i andka 2.3.5 ale dla Ciebie jako że lubisz RyjBooka autorska nakładka SE w andku 2.1 bardzo się przyda, obudowa jest zarąbista, ma połysk lecz nie ślizga się w ręku co jest ogromnym + przy "śliskich samsungach" :P, spokojnie mieści się w kieszeni nawet ciaśniejszych dżinsów, i moja wytrzymała bez większych zadrapań upadek z 3 metrów na kostkę brukową ;x. Jednym słowem POLECAM ;)

Opublikowano

Hmm najlepszy jest LG GT540 nie x8 LG GT540 na andku 2.1 aktualizacja od LG ma lepsza wydajność niż x10 -_-

Ps ja miałem ten telefon z andkiem 2.3.5 Cyanogen Mod wydajność lepsza niż galaxy s teraz nowego LG kupisz za 450 zl :]

@ Posiadam teraz SGS 2

Opublikowano

z tego co widzę to mój telefon lg gt540 spełnia kryteria i kosztuje od400 zl . tylko że aparat3 mp lecz nie robi re akcyjnych zdjęć:) lecz polecam

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...