Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona www  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba wam sie strona www.happykillers.xaa.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie w jaki sposob moge upiekszyc swoje forum lub co mam z niego usunac zeby przyciagnac uwage gracza na dluzej ,forum do gry Counter-Strike x(phpp by przemo) nie jestem jakims specjalisto od stron wiec w razie co to prosze tez o instrukcje tego zrobienia .Jesli macie tez jakies fajne szablony to Prosze o linki . Za przydane wypowiedzi leca +++

Edytowane przez M@niek

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

Ja uważam, że "phpp by przemo" jest słabym silnikiem do stron internetowych. Polecam bardzo http://www.webspell.org . Twój nagłowek jest nieciekawy. Graficznie bardzo słaby.

W razie problemów napisz na PW może akurat pomogę. I jeszcze jedno ta skórka jest strasznie popularna poszukaj lepszej.. Jak wpiszesz w google skórki do Webspell to będzie tego masa. Może będziesz musiał zapłacić 3/4zł ale to już będzie strona naprawde "GIT" i sądzę że jeżeli jakaś osoba odwiedzi twoją stronę to zostanie na niej dłużej.

Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia :)

Uwielbiam, Kocham robić strony internetowe albo pomagać w tworzeniu;)

W razie pomocy tworzeniu jakiejś strony internetowej. (bez zapłaty)(dla nauki)Pomogę. Wrazie potrzeby gg które mam podane w opisie profilu lub skype które mogę podać dopiero po rozmowie na forum lub gg

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Zmiana silnika/stylu nic nie zmieni, ważne jest byś zadbał o treść.

mpcforum stoi na ogólno dostępnym skrypcie/skinie który może zakupić każdy (nowych klonów też nie brakuje), a właśnie dzięki dobrej treści i unikalnym Tutorialom jest ono tak popularne.

Chcesz przyciągnąć użytkowników? Napisz dla nich kilka Tutoriali, załóż kilka fikcyjnych kont i zrób 'sztuczne' zamieszanie by mogli się udzielać na forum.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

O tuż po co się porywać na zmianę silnika gdy by tak było i był by darmowy IPB każdy by na nim jechał czemu? Bo jest najlepszy, ale ok koniec.

po 1 logo ... szkoda gadać popracuj z kimś ono jest takie ... i ma czarną otoczkę do okoła

po 2 muzyka zbędna i na pewno odstrasza napis SZUKAMY SPONSORA - sorry za caps

po 3 sorry ,że tak krytykuje ale ... Sam musisz , zacząć hostować serwa im więcej graczy na csie to ci też na forum wejdą taka prawda.

po 4 nikt ci nie zasponsoruje serwa bez wyników strony i serwera pkt up.

Sorry za moją krytykę ,ale znam się na tym mam nadzieję ,że pomogłem

sygnafranc.png

Opublikowano (edytowane)

Ja tutaj jeszcze uważam że grafika jest na prawdę mega słaba,

Dobry pomysł z tym sztucznym tłumem.

Daj ładną reklamę umieść ją na popularnych stronach internetowych z tematyką "Counter strike" lub na normalnych znanych przez Ciebie forach.

A i treści dla niektórych graczy też nie są aż tak bardzo ważne. Ja jeżeli bym wszedł na stronę internetową która jest słaba graficznie to od razu z niej wyjdę bo to jest niedbanie o stronę. Liczy się pierwsza reakcja która, najczęściej jest związana z częścią wizualną strony .

Serdecznie Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Edytowane przez Bastiano

W razie pomocy tworzeniu jakiejś strony internetowej. (bez zapłaty)(dla nauki)Pomogę. Wrazie potrzeby gg które mam podane w opisie profilu lub skype które mogę podać dopiero po rozmowie na forum lub gg

Opublikowano

O tuż po co się porywać na zmianę silnika gdy by tak było i był by darmowy IPB każdy by na nim jechał czemu? Bo jest najlepszy, ale ok koniec.

Sorry za moją krytykę ,ale znam się na tym mam nadzieję ,że pomogłem

A gdzie pisze że autor szuka darmowych rozwiązań? Ja tylko podałem przykład na skrypcie IPB, równie dobrze można zainstalować MyBB które ostatnio 'króluje' wśród darmowych skryptów for dyskusyjnych.

Ze skryptami to jest jak z programami, są płatne w których wykonasz pewnej czynności za pomocą 2 kliknięć i darmowe w których musisz coś doinstalować i pogrzebać w kodzie. Nie ma lekko coś za coś.

Za kilka dni startuje z własnym forum (MyBB) i pierwsze co zrobię to:

- Publikacja unikalnych poradników/opisów.

- Publikacja tematycznych theme dla CMS (Licencja GPL + wymagany link zwrotny).

- Sztuczne zamieszanie (około 10 fikcyjnych kont) + posty pisane przez przyjaciół.

Ogólnie pole do popisu mam bardzo spore (jak każdy WebMaster).

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

Z tym, że silnik phpBB2 by przemo jest słaby się nie zgadzam. Tak się wydaje tylko na pozór. Jak się z nim już trochę popracuje, to jest dobrze. Odpowiednio go zabezpieczyć, wgrać najpotrzebniejsze modyfikacje.

Aby się wybić z forum, warto mieć jakąś domeną lepszą typu: .pl, .eu. Podajże w az.pl jest teraz oferta dla nowych klientów - domeny .pl i .eu za darmo. Skoro już masz xaa.pl to masz hosting, więc nie ma problemu. Zrób reklamę na YT, porządną. Dodaj forum do toplisty. Reklamuj na forach, które uważasz za godne tego, wykluczając te, które szanujesz. Na pewno ktoś się znajdzie.

chuj.

Opublikowano

UP On nie chce reklamować forum lecz zwiększyć czas przebywania użytkownika/ów na forum. Co z tego że zareklamuje forum, jak nic nie trzyma użytkowników by powrócili i/lub dłużej przebywali na forum.

Opublikowano

Nad silnikiem phpBB2 by przemo trzeba dużo popracować ale poco sobie życie utrudniać? Jeżeli nie potrafisz zrobić skórki pod phpBB2 by przemo to jest troche kiepsko, ponieważ w internecie znajduję się bardzo mało ładnych graficznie skórek/stylów.

Jeżeli wyślesz mi jakąś fajna skórkę/link do strony to może zmienię swoje zdanie na temat tego silnika;)

Pozdrawiam

Opublikowano

A pomogl by mi ktos w postawieniu nowego forum z nowym jakims silnikiem poniewaz sie na tym za bardzo nie znam to moje pierwsze forum i proboje zwrocic uwage ludzi ale chcialbym miec tez co robic na tym forum tak jak typu jakies newsy itd

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

1. Domena

2. Muzyka w tle!!!

3. Styl

4. Treści

Odrazu wyszedłem. Styl musisz zrobić sam najlepiej, wtedy masz pewność, że wyjdzie dobrze.

Innym razem.

• Dodaj nową pozycję...