Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja] Koniec z Windowsem na eXone!

Gość Maxikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

po dzisiejszych rozmowach z supportem exone dowiedziałem się że podpisali umowę z microsoftem instalacja windowsa z iso nie będzie możliwa będą blokować wszystkie takie serwery a microsoft będzie sprawdzał systemy vps użytkowników eXone więc good luck :)

Opublikowano (edytowane)

Mi też pisali. 1-11-2011 bedą już sprawdzać leglanośc windowsów. Nie wiem po co mi to pisali. Pisałem im o nie mocy wykorzystywaniu przez systemu procesora a oni mi pieprzą o legalności. System legalny, klucz mam itp. Dziadostwo, nie firma. Trzeba będzie znaleźć innego usłogodawcę, dam więcejzł byle by vps i usługa by taka jaka powinna być. Nie mówie też o ortografii supportu na exone. Jak 10-latki piszą albo gorzej, że w kilku zdaniach konsultanta musiałem rozszyfrowywać. Wczoraj czytalem na necie o uslugach na exone - mieli racje!

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

ja tam mam to w dupie mam swoją serwerownie all legalne ;) i chyba zacznę konta rozdawać po 15zł sztuka bez limitów i płatność sms to wtedy im zrobię konkurencje :)

Opublikowano

czyli tych 50% no legal :) dlatego pozostają niezawodne konta dedykowane :P bez limitów jak by ktoś chciał pisać pw

Opublikowano

uderzyć się w głowę i pomyśleć że w kbocie jest limit kont :) a nie spamować bez sensu postami

Opublikowano (edytowane)

A ja mam pytanie

Co kurwa mam w końcu zrobić żeby logowało sie 4 konto a nie pokazywało id?

a mówiłem żeby nie robić tak dużej składki na vps, mówiłem? Teraz się męcz. Tak jak @down. W Kbocie jest taki limit kont który ogranicza ilość konta (ilosc kont zalezy od systemu)

@offtop

wreszcie uwolnili moc procesor - wreszcie mogę uzyskać swoje 2 GHz :)

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

up najlepiej kupić całą maszynę z windows server 2008 jak ja mam składać się w 15 osób po 10zł miesięcznie i każdy ma konta bez limitu ;) odpala 2x kbota na każdym koncie i jazda

Opublikowano

To nie jest temat o tyk czy dokupywac ram czy nie ...

btw. wam nic nie pomoze bo kbot na dedyku ma limit kont.

A to nie jest dział do rozmów o dedykach tylko o darkorbit ...