Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z ExpBotem od EC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem expbota ze strony metin2mod.tk, wgrałem injecta i plik dll do folderu gry. Włączam injecta i grę i powinno według instrukcji stworzyć się plik [EC]GuidTech.txt, a mi on się nie tworzy wogule ;/. Wiecie może dlaczego ? Prosiłbym o podesłanie tego pliku .

Opublikowano

Wgrajcie sobie Fameworki-a 3.5 i 4.0 . Nic nie da przesyłanie pliku ,ponieważ każdy ma inny guild i inny kod .:>

Opublikowano

System zainstalowałem wczoraj bo zmieniałem na XP i przyznam że nie zdążyłem wgrać jeszcze antywira, wgrałem Net Frameworka 4.0 bo wcale nie działało, mam wgrać do tego jeszcze wersję 3.5 ?

Opiszcie dokładnie jak z tego skorzystać, ponieważ ja robię tak, wklejam dll i injecta z exp bota do folderu gry, uruchamiam injecta robię obejście metin2client.bin zapisuje metin2client.bat, uruchamiam tak znika inject pojawia się okno gry i nic więcej wychodzę z gry a pliku tego potrzebnego.txt nie ma .

@damster1

Tobie działa ?

Opublikowano

Pomóżcie jak najlepiej ustawić tego expbota, ponieważ gdy klikam start to nie bije potworków zaznaczam opcje : Auto Attack Mob in Range to tak bije i nie bije. Jak go najlepiej skonfigurować ?

Opublikowano

Pomóżcie jak najlepiej ustawić tego expbota, ponieważ gdy klikam start to nie bije potworków zaznaczam opcje : Auto Attack Mob in Range to tak bije i nie bije. Jak go najlepiej skonfigurować ?

Napiszesz mi na PW co i jak ??

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Nic poprostu wgrałem oby dwie wersje frameworka uruchomiłem tak jak zawsze i plik tekstowy się pojawił . Proszę o odpowiedź do ostatniego postu, jak tego bota skonfigurować ?

Ale ten expbot jest raczej do niczego, chyba że nie umiem go skonfigurować.