Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Informacja o zapotrzebowaniu na KidModa danego działu

vilax

Coś  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jest to dobry pomys?

• Nie
      4
    • Tak
      10
    • Mo?e (neutralnie)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pragnę przedstawić wam moją sugestię o napisanie i podklejenie tematu (Przez administratora - globka) w dziale Aplikacje na Kid.... z informacją w jakim dziale są potrzebni Kidmodzi....

Moderatorzy by się zgłaszali przykładowo do autora tematu i mówili że potrzebny kidmodzik to twórca dopisuje dział.

Dajmy nie ma napisanego działu w tym temacie = brak możliwości pisania aplikacji na ten dział (Nie w sensie blokady na to bo bardzo trudno by było uzyskać taki efekt, lecz gdy np. ktoś z wyższą rangą takie coś przyuważy to usuwa posta i przykładowo daje mu 5%)

To by uniknęło Spamu, wysiłku ludzi którzy niepotrzebnie piszą aplikacje, i w ogóle byłby ład i porządek :D

Co wy na tooo ? :D

Głosujesz ? .... uzasadnij dlaczego wybrałeś daną opcje...

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Dobry pomysł... na tak

PS: w niektórych działach widziałem tematu zakładane przez moderatorów na taki właśnie temat....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

na nie. po co komu wiedzieć, że potrzebny jest kid w dziale, w którym się nie udziela itp.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

po co? napewno liżesz dupe modowi na gg, więc co za problem napisać jedne głupie pytanie?.

Opublikowano

@UP nie musisz nam opisywać swoich początków i aktualnej reakcji ludzi.. :D (żarcik)

Ja przykładowo tak nie robię :D A myślę że nikomu to nie zaszkodzi, a będzie bardziej komfortowo....

@No to jest wiadome, ale gdy już nastąpi ten czas to należy wiedzieć czy są jakieś miejsca...

@Baksiu To obserwujesz czy pojawia się dział ten który Cie interesuje.... Albo gdy masz zamiar zgłosić aplikacje a nie ma wolnych miejsc to polujesz na temacie

@Zave No ale gdy ktoś w ogóle nie ma zamiaru np być Kidem i zobaczy że jest takie zapotrzebowanie to może się przekona i złoży tą aplikacje...

A gdy moderatorowi jest ktoś potrzebny to co ma krzyczeć... ? A tak to będzie wszystko w jednym :>

Ludzie... to jest tylko jeden temacik pomocniczy a nie potężny dział... nie rozumiem waszych argumentów...

Proponował bym również że jak jest jakiś dział który potrzebuje kida to dopisać przykładowo "Bardzo" że nie ogarniają i nagle potrzebny jest kid itp i szybko potrzebna jest pomoc bądź przydało by się czyli tak neutralnie ?

(To z tym czy bardzo czy tak średnio potrzebują jak tak teraz na to patrze to teraz mi się wydaje to trochę głupie ale powiedzcie wy co o tym też sądzicie)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

To może też ten temat nie był by taki sztywny, tylko gdzie jest potrzebny kidmod to wypisane (Lecz wcale nie zabrania pisania tematu)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Po co ?

Przeciez mozna napisac do globala/admina czy jest miejsce w danym dziale.. Global/Admin po paru godzinach odpowie.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Po co ?

Przeciez mozna napisac do globala/admina czy jest miejsce w danym dziale.. Global/Admin po paru godzinach odpowie.

Po paru godzinach czy dniach?:O

Jestem na tak,bardzo czesto jak patrzylem w aplikacjach zwlaszcza apli na kidmoda warrocka,minecrafta czy metina odrzucaliscie bo team pelny.

Nawet lepszych ludzi niz macie w teamie.

Wobec tego jestem na tak

sstwc.jpg

Opublikowano

Jestem na Tak. Przyszły kid pracuje na swoje stanowisko cały czas i to jest widać a taki kid co leci na range to poraportuje 2 razy napisze posta i składa aplikacje. Jeżeli będzie na prawde potrzebny kidmod to się zrobi taki temat i się wybierze odpowiednią osobę..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

• Dodaj nową pozycję...