Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GoldenCraft[FB+?][DEDYK][WL-ON][NO-PREMIUM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

goldencraft2.png

Witam! Dzisiejszego dnia chciałem zaprezentować wam zapowiedź Serwera GoldenCraft. Być może spytacie `dlaczego zapowiedź?`, otóż odpowiedź jest prosta. Staramy się dopracować oraz poprawić wszystkie błędy jakie istnieją, aby Serwer na oficjalnym starcie był do końca dopracowany. Gdy już Serwer zostanie odpalony dam możliwość dla KAŻDEGO gracza (albo VIP'a) zbudowania własnego miasta wraz z własnym Cuboidem(każde zrobione byle jak miasto będzie usuwane). W głównym mieście gracz będzie miał możliwość posiadania jednej działki, VIP dwie działki, a Super-VIP aż trzy. Poza głównym miastem w innych miastach można posiadać 1 działkę, lecz zato w każdym mieście możesz posiadać tą działkę. Chciałem jeszcze dodać zanim przejdę do pisania Informacji że nie będzie raczej pluginu na Serwerze jobs albo quest, ponieważ chcę, aby na Serwerze bardzo rozwinął się Handel.

informacjepk.png

* IP: Na starcie podam.

* Wersja: Zapewne Serwer wystartuje gdy wyjdzie już Bukkit na 1.9 jak nie to 1.8.

* Typ: `[FB+?]` Znak zapytania jest dlatego że to będzie takie mieszane, lecz myślę że to będzie głównie Free Build i Survival.

* Premium: Nie wymagane.

* Sloty: Jak najwięcej.

* Online: 24/7.

* Zwierzęta: Włączone.

* Potwory: Włączone.

* Piekło: Włączone.

* White-list: Włączona.

* PVP: Raczej Wyłączone.

* Plugins (obecnie wgrane): AntyXRay, AuthMe, AutoSave, ChestShop, CommandBook, FalseBook, iChat, iConomy, KiwiAdmin, LWC, Permissions, Warpz0r, WorldEdit, WorldGuard.

* Rangi na Serwerze: Gracz, VIP, S-VIP, J-MOD, MOD, G-MOD, Admin.

* Ilość działek dla każdej rangi: Gracz - jedna działka(12x12) , VIP - dwie działki(17x17), S-VIP(17x17) - trzy działki. W innych miastach po jednej(12x12).

dedyke.png

* Procesor: Intel Core i7 @ 3.4Ghz (8 CPUs)

* Pamięć RAM: 24GB

Aby dowiedzieć się czegoś więcej o Serwerze albo macie jakąś propozycję proszę o pisanie w Tym temacie.

Pozdrawiam.

* Zakaz korzystania z grafiki bez mojej zgody!

Edytowane przez dyczex000
Opublikowano

Ja już się nie mogę doczekać, widać że to nie kolejny niewypał :>

Moja propozycja to zmienienie nazw rang na :

Mieszczanin, V.I.P, ExV.I.P, KidMod, Mod, ExMod, Admin, Właściciel / HeadAdmin / H@

r718w5.png

• Dodaj nową pozycję...