Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Konto i gra w crossfire od z8games

Lamzioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Na wstępie chciałbym powiedziec , że u mnie działa ten sposób a czy u innych działa to nie wiem.Odrazu uprzedzam że jest duży ping ale da się grac jak nie ma innego sposobu...Ten sposób dotyczy nowych graczy i nowych kont.

Ok to tak

1.Pobieramy jakiś program który zmienia ip(W moim przypadku jest to Hotspot Shield.

2.Włączamy go(W hotspot shield wystarczy włączyc i mamy amerykańskie ip a w niektórych trzeba ręcznie.)

3.Rejestrujemy się.Strona to:Rejestracja

4.Włączamy grę(Z włączonym programem)

5.Logujemy się i cieszymy się grą!!!

Dla informacji:

Tut ten został stworzony po to żeby nowe osoby mogły grac na CrossFire NA a ponieważ rejestracja jest zamknięta dla polskiego i innych ip ten tut powinien pomóc.Ale pamiętajcie.Mamy duży ping przez ten program do ip....

Proszęęęęę + i o opinie czy to działa

Proszę admina o podpięcie!!!

Opublikowano

Dokąd wyszła Europejska wersja gry to polskie Ip zostało zablokowane na North America

Pan "znawca" nie ma racji (nie pierwszy raz).

Gdybyś interesował się choć troche więcej CF-em dowiedział byś się, że zostaliśmy zablokowani za:"Niedochodowość naszego kraju" ale naprawde też chodzi o hacki.

9768414_13_1.png

Moja postac w grze CrossFire:

PSP: FAT 1006 (Japonia)

Soft:5.50 GEN-->6.39 ME (bedzie downgrade)

Opublikowano

ip zablokowali jak jeszce nikt o EU nie słyszał... są 2 powody tak jak to napisał Delete, a Ty Strupku najpierw sprawdź informacje jakie udzielasz bo wprowadzasz ludzi w błąd

Opublikowano

łap +

Ale gram na hacku i ERROR (crash(wyłącza się crossfire i pisze ERROR i mam do wyboru OK/Anuluj))

Na normalnym ip tak nie robiło ;/

@offtop

Jeszcze 7 dni to mi konto odbanują ;D

10 post [v]

20 post [v]

30 post [v]

50 post [v]

100 post [v]

150 post [v]

200 post [v]

300 post [v]

350 post [x]

Made Own Hack : [v]

Made V.I.P Hack : [x]

Get Banned 7 day [v]

Get banned 30 day [v]

Get Perma Banned [v]

I'm Not fair. Then u can give me M I N U S

Opublikowano

@up

To weź zmień priorytet na Niski albo na Poniżej Normalnego

Zwiększa FPS i ODEJMUJE ping

10 post [v]

20 post [v]

30 post [v]

50 post [v]

100 post [v]

150 post [v]

200 post [v]

300 post [v]

350 post [x]

Made Own Hack : [v]

Made V.I.P Hack : [x]

Get Banned 7 day [v]

Get banned 30 day [v]

Get Perma Banned [v]

I'm Not fair. Then u can give me M I N U S

Opublikowano

Ja powiem tak... Jeśli by nie było na mpcforum tak owego działu jak CrossFire Cheaty to może i byśmy dalej byli nie zablokowani bo ta Pieprzona Polska kurwa przez idiotyczne neo kidsy nie może normalnie nigdzie żyć bo każdy nas porównuje do Turasów bo co?? Bo mamy pierdolone niedorozwoje w tym kraju?? Dalej cheatujcie to jeszcze wszystkie Polskie konta zostaną zbanowane a co do tematu działa wszystko bo sam sprawdzałem i mi tutaj nie mówcie że nie ;P I niech pro ekipa od tworzenia cheatów w CF'ie zaprzestanie tego robić bo to tylko niszczy sens gry i zobaczycie że przez was matoły padnie Z8 bo już jest na skraju i to jest wyraźnie powiedziane że Turcja i Polska to jest jedno wielkie farmowisko i składowisko cheatów bo nie umieją grać. Nie macie skilla? To wypierdalać na Metina może tam wam dzieciaczki lepiej pójdzie bo nie ma serwera na którym nie wbije Pro Polaczek i nie zacznie swojej roboty bo frajer grać nie umie.

@Do modków.

Nie warnujcie bo i tak to nic nie da . Taka jest moja opinia i jej nie zmienię a jeśli trzeba będzie to się zajmiemy i tą stronką a przynajmniej puki będzie dział CrossFire Cheat's.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...