Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [SZUKAM] Szukam Teamu [GA] na serwer (pod różnymi warunkami)

minecraft 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cos mi sie wydaje ze wy jedynie sciagneliście pliki z epvp i postawiliscie server wg Tutoirala .lol

A teraz liczycie na to ze znajdziecie kogos kto nie ma nic do roboty tylko bedzie wam we wszystkim pomagał albo robił to za was nie mają z tego zadnej korzyści oprócz wyróznionego nicku w grze.

Naprawde myślicie ze nabierzecie kogoś na to? Chyba nie.

ktoś miał by edytowac wam media/pliki, posawić i zarzadzac stroną/forum i niec z tego nie miec a wy byście jedynie latali w grze i robili eventy na unikaty? No i może jeszcze zbierali kase za silki (czego raczej robić nie bedziecie:p)

No way.

@UP

A po ch.... Się tutaj wypowiadasz ?

Nie wiesz nie pisz ...

!!!!

@Edit

Po 1 Ja i Tylko ja Wykładam Kase na stawianie serwera

Po 2 Media.pk2 Łatwo z edytować ....

Po 3 Zrobienie serwera to nie problem .... I nie według Tutorialu bo i tak nic Tutorial na epvpers nic Ci nie da .... ;/

Po 4 Tak jak Wyżej napisałem Nie wiesz nie pisz w tym temacie .. nie chcesz pomagać nie pomagaj a zresztą i tak nie

wziął bym cię do Team... Tyle ode mnie

Edytowane przez minecraft 1

Konto oddane !!

Opublikowano (edytowane)

Ty robisz serwer ? Ty, który ponoć okradałeś innych ludzi ? Który się tak napinałeś na wszystkich na forum ? Powodzenia...

@UP

DAj Dowody kurwa Chamie jeden że Tak piszesz że kogoś okradłem hahaha Ciota jebana

pisze a nawet nie zna dokońca prawdy dobra nara z wami ... Tylko przez was trace Czas ...

Edytowane przez minecraft 1

Konto oddane !!

• Dodaj nową pozycję...