Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z zalogowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, pobrałem pliki, port mapa, VPC, Navicat'a Premium i Metin Connect Changer. No i pomyślałem czas założyć serwer. Robiłem wszystko zgodnie z poradnikiem, ale gdy jest tak konsola (po zrobieniu w Virtual PC, naciskamy start) i pisze abym podał login i hasło (root/mcncc.com) i tu jest problem, gdyż nie moge napisać "o". Wciskam literę "o" a pisze mi 6, a gdy wciskam 6 to tez 6 mi pisze.... HELP!

Jest taki problem, gdyż chce zrobić serwer na Laptopie i mam pod "o" 6 wstawioną... Jak to wyłączyć?

Edytowane przez Abra*
Opublikowano

Jest to dość banalny problem i sam się na to natknąłem... Miałem problem przez 2 godziny z naprawa tego ;p... jest coś takiego jak przycisk "Fn" i o ile się nie mylę to któryś u cb przycisk (F11 albo F12) to blokada tego przycisku (pewnie w laptopie [taka kłódka narysowana na przycisku]) i wtedy masz klawiaturę numeryczna na tych kilku przyciskach. Spróbuj to odznaczyć tzn. wcisnąć Fn+F11/F12 nie pamiętam dokładnie daje słowo. Jak coś nie pójdzie to pisz dalej tutaj. ;]

Nie bądź skąpy, szarpnij się na plusa dla mnie :D