Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo slaby komputer mam w planach kupic nowy i mam do was takie pytanie mam 12 lat a potrzebuje okolo 1000-1200zl nazbierac w poltora miecha dziennie moge uzbierac ale nie w weekend 5zl ale to smiesznie malo a mi na czasie zalezy mam 12 lat pomozcie prosze.

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Opublikowano

Nie wiem hm... Kup sobie pistolet na kapiszony i idz na jakies blokowisko i pukaj do drzwi po kolei z textem '' Kasa albo kapiszon w łeb ''. 99.9% na to ze szybko te kase uzbierasz.

Opublikowano

No to jak na serioo mamy gadac chociaz ta kasa w wieku 12 lat wydaje sie nie zdobycia to hmm... Nie wiem moze jakas firma potrzebuje chlopca od roznoszenia reklam / umyj sasiadowi samochod / skos trawe jakiejs starej kurwie no i moze sie uda.

Opublikowano

Jak na 12 lat masz wysokie wymagania, ja w Twoim wieku strzelałem z patyków, a Ty już zbierasz na komputer ; d

Do pracy się nie nadajesz nawet na roznoszenie ulotek, więc zbieraj kasę od babci czy tam rodziców może pomagaj sąsiadom czy coś ; D