Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dziś zrobiłem sobie LOL'a, aktualnie się patchuje i nei mam pojęcia kim grać. Chciałbym żeby on był szybki i silny jednocześnie. Mówcie jaki dla was najlepszy.

Opublikowano (edytowane)

Master yi,tryndamere,wukong,kennen,shaco ( pod ap boxy i papa ^^).

@edit

Dzieki za minusy neo kidki :huh:

Edytowane przez h3ni3k

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

najlepszy na poczatek bedzie master yi , jezeli zaczniesz powoli obczajac to mozesz sie przesiasc na tryndamere najbardziej wkur*iajaca postac w grze , ale jezeli poczatkujacy to mozna wybaczyc ^^ inne postacie , ktore wedlug mnie sa bardzo dobre na poczatek to ashe caityn nocturne riven i annie

Opublikowano

Proponuję na początek zagrać parę meczy z botami postaciami z darmowej rotacji, pouczyć się, sprawdzić bulidy i przede wszystkim poczytać forum oraz tutoriale. Przestańcie w końcu o wszystko pytać się na forum, gdybyś użył opcji szukaj to znalazłbyś multum wątków o danej tematyce ale oczywiście się nie chce ani czytać, ani szukać...

Opublikowano

Żal to mi was jak chcesz początki robić to polecam ci Jax'a :) pro jest jak będziesz miec dużo w dmg i magic to odpalasz w potem q mu ciśniesz i już połowa hp :D

RlFQd56.png

Opublikowano (edytowane)

@Up

Pierw odpala sie W potem sie skacze ;).I jaxa odrazu nie kupi,musi nazbierac te 1350 kasy ^^.

Edytowane przez h3ni3k

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano (edytowane)

@up a sam mu kennena za 6 kafli proponowałeś więc nie dziw sie , że minusy bo pierdolisz głupoty

do autora tematu Master Yi lub Ashe każdy startował od tych champow nic innego na inne przyjdzie czas ewentualnie pograj hero z rotacji

Edytowane przez Rápido

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano (edytowane)

@up

Człowieku,koleś sie pytal kogo polecam,kogoś silnego to napisałem nie?

Wg.Mnie właśnie kennen jest zajebistą postacią i sie nie bulwersuj bo ci żyłka pęknie... ^_^

Btw.Polecasz mu ashe na start?Tak gość który zaczyna grać w lola napewno ogarnie ashe.

Na 30 lvl-u widze feederów ashe więc ;)?

Edytowane przez h3ni3k

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Na początek to Master Yi jest najlepszy ^^ Ew. jak pograsz trochę to ogarniesz magów dystansowych , również polecam Ci nocturne i xina zhao , bo nie cięzko nimi się nauczyć grać , a później jest sieka :) Sam miałem 13 lvl i xinem siekałem równo na normalach :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Heniek, pieprzysz głupoty, czepiasz się go, że trzeba zbierać, a dajesz postać za 6300 IP. A Shaco AP? Gówno i jeszcze raz gówno... Tylko 4fun, to tak jak Soraka pod AD...

Opublikowano

@up

Człowieku,koleś sie pytal kogo polecam,kogoś silnego to napisałem nie?

Wg.Mnie właśnie kennen jest zajebistą postacią i sie nie bulwersuj bo ci żyłka pęknie... ^_^

Btw.Polecasz mu ashe na start?Tak gość który zaczyna grać w lola napewno ogarnie ashe.

Na 30 lvl-u widze feederów ashe więc ;)?

Aha, kolejny kid troll który nie potrafi zdissować porządnie. Kenen taki OP, że przegra ci mida prawie z każdym casterem, a na solo top są lepsze postacie.