Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nagrywanie Combata Combatem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aloha no cóż nawet ja mam problem lecz przejdźmy do rzeczy. Można nagrywać za pomocą combata założyłem dziś tutka dla zielonych zapraszam do oceny http://www.mpcforum.pl/topic/455486-tut-jak-nagrywac-combata/page__pid__3245442#entry3245442 i dania minusa ;) Lecz problem tkwi w edycji filmiku. Nie moge go odpalić ani w Move Makerze ani w Windows Media Player. Jak go nagram Wrzucam go na yt dobierając jakąś muzyke itp.

Pytanie brzmi : Czy można "dodawać efekty" do takiego filmiku ? Ponieważ filmiki nagrywane takim sposobem ładnie wyglądają mało ważą dość.Znudziło mi sie nagrywanie Muzyka z YT + Nagrywanie w Combacie.Więc można edytować? za poprawne odpowiedzi dam +.

Zapraszam do tutka : http://www.mpcforum.pl/topic/455486-tut-jak-nagrywac-combata/page__pid__3245442#entry3245442

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

... combat nagrywa w rozszerzeniu .avi, a ten format obsługuje niewiele programów... Najlepiej zacznij nagrywac frapsem i obrabiaja w sony vegasie :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

no to akurat dobrze i świadczy o dobrej jakości tego filmu. I co do wielkości to masz konwertery od tego

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dokladnie jak Up powiedzial potem na AVI i nie potniesz jakosci bardzo.

A bd z tego kilka mb ;D

Opublikowano (edytowane)

pogło was...

Nagrywasz frapsem

konwertujesz Freemake Video Converter ( z ok 30Gb robi mi tylko 500-600mb w HD )

sklejasz itp. w Sony Vegas albo Corel VideoStudio Pro X4

a zapisujesz do .WMV a nie .Avi ... gdyż potem Youtube nie zjebie jakości.

@down

Ogarnij AAE to zniszczysz SV ...

Edytowane przez .Rez

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart