Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o zminusowanie filmu/filmików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam czy bylibyście w stanie dać minusy na kanale YT mojego znajomego ? Uparł się żeby nagrywać filmy z MC ale są beznadziejne. Moglibyście zminusować film(y) a nawet zostawić negatywny komentarz ? Proszę was bardzo. Oto link

Edytowane przez Kunnorinno
Opublikowano

tak jak up wspomniał debilny temat więc prośba o zamknięcie... nie tobie krytykować prace innych chcą niech tworzą a wątpię w to aby to był twój kolega :) rywalowi na złość chcesz zrobić nu nu nu

Opublikowano

skoro nie lubisz jego filmow to ich nie ogladaj. Ja nienawidze MineCrafta to nie ogladam tych filmikow i tobie polecam zrobic to samo po prostu sraj na te gre i tyle ale nie pros o takie cos bo to chamskie i to bardzo.

Opublikowano

Wkur.... mnie ludzie, którzy piszą, hej głosujcie na kamienicę nr. któryś tam albo dajcie mi po limicie + bo mnie ktoś zminusował lub mój kolega ma chujowe filmy na YT więc go zminusujcie? Żenada!!!

obraz24.png

Opublikowano (edytowane)

Jaki jebany chu* wziął mojego layouta i go przerobił na jakieś dupne coś! Zniszczył moją pracę :(

Dzięki za info.

Edytowane przez Vipper