Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

medic

nokia2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcesz miec medic boxy ale nie masz premium niema sprawy wejdz w warroc.net i zaloguje sie nastepnie wejdz w active promo code i wpisz : ilovemedic

efekt:bedziesz miec boxy !

Przeczytasz to z ręką na myszce ... jesteś pedałem ;/ ;D

Opublikowano

fabima racie nie powtrzaj sie jest taki post z dwoma hakami i gostek napisał że jest tAka możliwość przez wpisanie ILOVEMEDIC czy coś takiego

brand.gif
Opublikowano

Mam totalny problem wpisałem na stronie:www.gamersfirst.com code:ilovethemedic i nie wiem dlaczego kod jest nie aktywny i nie mam apteczek:/

scren link

co sie stało??

Bardzo proszę o pomoc

Nowicjusz
Opublikowano

^up.

Wydaje mi się , że już zużyłeś ten Promo Code , tzn. czas na tą broń/item został już wyczerpany. Ale , opisz bardziej problem. Czy jak wpisałeś to od razu tak się stało ? Jeśli tak , skontaktuj się z GamersFirst.

Opublikowano

oto co mi sie wyswietlilo :

The Promo Code you supplied is either invalid, already in use, or already applied to your account.

ja nigdy nieprobowalem

Opublikowano

0 czasu? wlepialem wczoraj warny spamerom i tym ktorym nawet sie nie chce uzyc opcji szukaj.. jezeli co Ci nie pasuje w przyklejonych tematach to dlaczego nie napiszesz PM z jakas propozycja?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...