Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne co Mi wyświetla po wejściu w link to :

Image Not Found

You will be redirected to the ImageShack frontpage shortly.

Wrzuć jeszcze raz jak możesz.

Opublikowano

Ja mam ten sam błąd. Nawet jak loader był. Nie wiem jaka może być tego przyczyna.

"Wylacz edx33.exe a jak juz otworzysz silka to wlacz"

Nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

Dokladniej :

Mozliwe , ze masz wlaczone 2 programy proxy . Jezeli nie to :

Jesli pojawia Ci sie ten blad gdy masz wlaczony program Proxy v8 (edx33.exe) to wylacz program . Jak juz uruchomi Ci sie silk to mozesz ponownie wlaczyc program .

Trzeci wariant :

Masz na komputerze zainstalowane dwie wersje iBota . Tam gdzie masz folder ibot i nic w nim nei ma , przekopiuj caly folder edx33 z bota do tego pustego folderu .

Powinno rozwiazac problem.

20358.gif
Opublikowano
Dokladniej :

Mozliwe , ze masz wlaczone 2 programy proxy . Jezeli nie to :

Jesli pojawia Ci sie ten blad gdy masz wlaczony program Proxy v8 (edx33.exe) to wylacz program . Jak juz uruchomi Ci sie silk to mozesz ponownie wlaczyc program .

Trzeci wariant :

Masz na komputerze zainstalowane dwie wersje iBota . Tam gdzie masz folder ibot i nic w nim nei ma , przekopiuj caly folder edx33 z bota do tego pustego folderu .

Powinno rozwiazac problem.

a mi iBot nie działa(wiec czekam na agobta ) wyskakuje ten error (czerwony krzyzyk) odnosnie rzekomego nie zainstlowania nohook33 instaluje to i gówno to daje dalej ten warn ze cos nie tak ://

Silk sie uruchamia juz wchodzi na server po litereach requesting for bla bla i nagle BACH !! czerwony error (hook/unhook) praktykowalem tak jak polecali tu poniektorzy i nic.. Ibot nie dla mnie :/

Opublikowano
a mi iBot nie działa(wiec czekam na agobta ) wyskakuje ten error (czerwony krzyzyk) odnosnie rzekomego nie zainstlowania nohook33 instaluje to i gówno to daje dalej ten warn ze cos nie tak ://

Silk sie uruchamia juz wchodzi na server po litereach requesting for bla bla i nagle BACH !! czerwony error (hook/unhook) praktykowalem tak jak polecali tu poniektorzy i nic.. Ibot nie dla mnie :/

musisz czekac na aktualizacje ktora bedzie najpozniej jutro

57209015.jpg
Opublikowano

@Vazquez

Wymagania ibot'a

- NET.Framework 3.5 - h ttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en

- SP 2 - h ttp://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=795&Windows+XP+PL+Service+Pack+2 (zalecane)

- SP 3 - h ttp://www.programosy.pl/program,windows-xp-service-pack-3.html (zalecane)

- Microsoft Visual C++ - h ttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=D466226B-8DAB-445F-A7B4-448B326C48E7&displaylang=en

- Library Files - h ttp://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exe

- OCX Files - h ttp://odsiebie.com/pokaz/4167098---fd9f.html . Instalujemy i wrzucamy do folderu z ibotem .

pierw to sciagnij wszystko... poinstaluj a potem płacz.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

userbar169678ai7mh4.gif6132wu9.gif

cod2userbar6emgy1hm0.jpgxbox360userbarfn3.gif