Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Darkorbit multi fighter czyli coś ciekawego

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem ciekawą rzecz na epvp tutaj macie filmik:

Jeszcze nie ma downloadu ale to może być cos ciekawego poczekajmy na release :P

zakaz handlu

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To można podawać linki do innych for? Bo tak to zawszę będę dawał :P , nie chcę nabijać % bo później ciężko zbić <_<

zakaz handlu

Opublikowano

Na MPCforum panuje absolutny zakaz podawania linkow do innych for.

Chcecie skonczyc jak Maggot lub NatTech?

A ty co ?

to tylko filmik on niegryzie

Opublikowano

@up no rzeczywiście, bo wasze ug jest najbardziej zajebiste i macie wszystko, bo jesteście najmądrzejsi na całym świecie... Snoby pierdolone... Szkoda mi słów na takie dzieci jak wy...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

up w ug.. mamy wszystko od bugów po programy ja nie jestem snobem tylko gdyby był taki program to pojawił by się najpierw w ug :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Fake efekt wizualny bo inne statki atakująto co lider grupy? Śmieszne przecież jak dobrze pamiętam ducknorbitguard posiada taką funkcje i nie jest jakiś wizualem >.<

Opublikowano

Jasne.... tym postem mnie rozjebałeś... Właśnie sępicie tylko na tych co mają buga, a gdy mają tego obiecujecie im "wszechwiędzące" ug... I nie pierdol, że to nie prawda, bo wiem to na przykładzie kolegi... Nicku nie podam.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

łał to że kolega do ug się nie dostał to będziesz potępiał całe ug? ;) kolego spamowaniem niczego nie osiągniesz poza tym nie ja zasiadam w zarządzie ug :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ech.. i nadal mnie nie rozumiesz... do ug się dostał... z resztą szkoda mi o tym mówić. Chodzi mi o wasze zachowanie... Myślicie, że jesteście najlepsi i wszystko wiecie i umiecie... Jak już mówiłem swoje zdanie o ug wyraziłem i go nie zmienię...

Nic więcej nie piszę na ten temat bo flamewar się zaczyna...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

słuchaj ja rozumiem co mówisz... ale nie oceniaj ug i nie zaliczaj do swojego zdania wszystkich ;) bo ja wszystkiego nie wiem i wszystkiego nie umiem znajduje bugi i udostępniam nic więcej nie robię ... więc nie dziel swoją miarą wszystkich

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Aha pewnie, kumpel dawał coś lepszego niż bug, dokładnie wyłumaczone, dostał w tym waszym głosowaniu chyba z 15 głosów, połowa na nie, więc macie tam max. 16-17 osób. Sposób zabrali, a nie przyjeli ;)

Maxikk może nie wiesz, ale Gahn jest "szefem" tego ug

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...