Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Pet czy warto?

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ja chciałbym spytać czy warto kupić peta tak chociażby do zbierania boxów i przechodzenia wrót. Mam golca 4 irki jakies 13lf 3 i 2 lf2 do tego 6 osłon za 10k i 8PP opłaca się teraz kupywać tego peta? Czy lepiej najpierw poczekać

zakaz handlu

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym poczekać ja osobiście kupiłem peta przy 23pp FE i to żałowałem bo teraz to wolałbym w pp władować. pet i tak bije po 150 na początku musiał byś wiele wrót zrobić do 8 lvl peta żeby mieć korzyści z niego.

Opublikowano

nie lepiej kup LF3 Lub Osłony albo CDD ->pp

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to chuj

Daj co uważasz za Stosowne !

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

Głównie zainteresowało mnie uzywanie modułu kamikaze i szybkie robienie wrót, czekam na więcej opini bo brakuje mi 3k do peta :P

zakaz handlu

Opublikowano

Doputy nie zrobisz FE , to tego nie kupuj.

PET'a kup jesli masz zamiar robic komplety wrot odrazu np. alfa beta gama i jeszcze raz wtedy bardzo szybko złapie ci EXP. Ja osobiscie w calych wrotkach mam wlaczonego peta , nawet na strunkach bo zawsze cos lapie. Przyadje sie dopieru na 8 lvl z auto lotterem , ogolnie to zajebisty gosciu ;] Lata i pomoga tylko , nigdy do CB nie fika xD

@adisek za 50k uri to cdd nie zakupisz zawiele ... -.-

Opublikowano

Doputy nie zrobisz FE , to tego nie kupuj.

PET'a kup jesli masz zamiar robic komplety wrot odrazu np. alfa beta gama i jeszcze raz wtedy bardzo szybko złapie ci EXP. Ja osobiscie w calych wrotkach mam wlaczonego peta , nawet na strunkach bo zawsze cos lapie. Przyadje sie dopieru na 8 lvl z auto lotterem , ogolnie to zajebisty gosciu ;] Lata i pomoga tylko , nigdy do CB nie fika xD

@adisek za 50k uri to cdd nie zakupisz zawiele ... -.-

jak to nie ? 50 k +duperele czyli okolo 50 k :) zbieracz kamikadze paliwo itd to duzo :)