Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego blueconnect mi wolno chodzi .?

Moskal™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem , aczkolwiek chodzi mi o to że od jakiegoś czasu ( 18.09.2011r. ) chodzi mi wolno internet .

Teraz napiszę kilka informacji które mogą wam uprościć mój problem abyście mogli mi pomóc .

Nazwa Urządzenia : E122

Nazwa sieci : Era

Siła sygnału wynosi 4,99 , nie wiem czy to mało ale w odpowiedzi możecie napisać .

Internet mam bezprzewodowy ( podłączony do 1 urządzenia ( laptop ))

Problem polega też na tym że mam ten internet na ograniczoną ilość pamięci ( 7gb. ) miesięcznie .

I właśnie 1 dzień pozniej wchodzę rano i mi wolno chodzi internet . Proszę napisać jak ktoś wie co mam zrobić aby szybko chodził . ( W poprzednim miesiącu chodził szybko )

Jeśli ktoś by coś wiedział proszę napisać a na pewno odpiszę .!

1317584019-U387161.jpg
Opublikowano

popatrz na konto czy czasem nie zużyłeś limitu już i łacze idzie 16 kb/s

mi 5gb spokojnie wystarcza na miesiąc a działa 24h na dobe komputer, przy ściąganiu i wysyłaniu kilku tetrabajtów miesięcznie ( po prostu ściągam od północy do 9 rano kiedy nie ma limitów )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To znaczy limit mam 7gb. miesięcznie i jak miałem nową pamięć to następnego dnia wolno chodził , więc nie mogłem wykorzystać ponieważ nie używałem go . ;/

A w poprzednim miesiącu szybko chodził jak wszedłem następnego dnia , nie wiem o co tu chodzi .

A jak sprawdzić to łącze .?

1317584019-U387161.jpg
Opublikowano

dla jego limitu nie ma możliwości by w nocy płacił za transfer , od 5g noc jest darmowa i nie nalicza

normalnie , zaloguj sie na numer telefonu blueconnect na stronie , dowiedz sie lepiej jaki masz okres rozliczeniowy i może jeszcze sie nie znaczą nowy stąd limit transferu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...