Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie mój problem wygląda tak:

Zrobiłem bota który ustawia kursor na pozycji która mi odpowiada następnie ustawia w następnej pozycji i tak dalej, ale ja chce żeby on ustawił w tej pozycji a następnie klikną w tym miejscu dwukrotnie lewym przyciskiem myszy próbowałem to zrobić ale jest taki problem że ten bot działa tak że jak kliknę literkę ,,Q'' to ustawia kursor w 1 punkcie następnie gdy kliknę po 3 sek ,,W'' to ustawia w kolejnym miejscu następnie klikam po 3 sek ,,A'' i później ,,S'' a on już co 3 sek najeżdża kursorem w tym miejscu i tak w kółko co 3 sek a ja chciałbym żeby w tym samym momencie co przesunie kursor kliką tam dwukrotnie.

Mówiąc prosto potrzebuje taki program który kliknie w tej samej sekundzie i setnej sekundy przycisk ,,Q'' i strzałkę w górę następnie dokładnie po 3 sek kliknie przycisk ,,W'' następnie dokładnie po 3 sek kliknie przycisk

,,A'' następnie dokładnie po 3 sek kliknie przycisk ,,S'' to musi byś wykonane dokładnością co do setnej sekundy wtedy wszystko będzie działać tak jak powinno z góry dziękuje i proszę o pomoc.

Opublikowano

AutoIT:

To jest ukryta treść, proszę

Jak nie działa, to użyj funkcji ControlSend zamiast Send. Natomiast, jeżeli nie umiesz to napisz tu.

Kurde no prawie się udało jest spóźnienie ileś tam setnych sekund i co 9 okrążenie nie zaznacza 1 a jak go nie zaznaczy to wszystko się wali ehh muszę jakoś to jeszcze pokminić chyba że masz jeszcze jakiś pomysł albo ktoś inny. i wielkie dzięki za tą pomoc tym programem myślę że jak pomyśle jeszcze trochę to powinno chodzić jak należy wielkie dzięki i czekam na dalszą pomoc.

Opublikowano

setne sekundy ? jak ty to wyczaiłeś że właśnie tyle ?!

masz sleepy to sobie nimi reguluj czasy przerw , domyślnie jest ok 15 ms . człowieku w tym czasie nawet jest wykonywana komenda wciśnięcia klawisza , domyślnie większość komend sendu ma 5 ms na wykonanie ( wciśnięcie , trzymanie i puszczenie to 5+5+5 = 15 ms )

wiele gier i programów nawet nie wykrywa tak szybkich klików ! tak w granicach od 200-300ms bez względu ile razy klikniesz w tym czasie zliczy tylko jedno kliknięcie

szybciej jak to napisano tylko QT albo obsługa API albo bezpośrednio pamięci gry czy programu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

Wielkie dzięki Protecto jakby nie ty to by nie działało opóźnienie było dlatego że klikał w tym samym czasie 2 klawisze i przez to było opóźnienie pozwoliłem zmienić sobie trochę twoje komendy na takie i wszystko pięknie działa wielkie dzięki temat do zamknięcia

Pozdro

Sleep(5000)

Send("q")

Sleep(2500)

Send("w")

Sleep(2500)

Send("a")

Sleep(2500)

Send("s")

Sleep(2500)

Send("{UP}")

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA