Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montage]Według mnie najlepszy montage :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 co musze powiedziec. Koles zna sie na robieniu filmików wszystko umie zakryć każdy swój błąd przy czym ładnie ten filmik wygląda

2. NX kid TpG 1 pro + L115A3.

3. Pistoletem takim jak deagle tez tak moge gdyz to było pistol only

4. Umie grać snajperkami.

Potem zedytuje.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

za dużo tych osranych efektów specjalnych

dobra to jest montage ale bez przesady poczatek filmu tylko slow motion...

+ low rangi czasem jest coś wiekszęgo.

sygnack.png

Opublikowano (edytowane)

@up Filmik wporządku oczywiście znam "MQ" "znałem" powiem tak snajperkami pro ogar ogarnia no-scope jak i scope tr'ka w tym filmiku szpanuje choc jak ja bym mial P90TR 2 sztuki to Ultra bym mial po kazdym deadzie xD.Joke. Ale staty 2.00 KD spokojnie. Umiał grac poprostu i tyle.

Tutaj macie filmik " troche śmieszny " jednego z pracownika nexon forum . mam z nim minimalne kontakty na gg oczywiście każdy filmik na tym kanale nie jest jego lecz ten akurat jest :)

a tu filmik który pokazuje ze podstawowymi bronmi za gp mozna naprawde dobrze grac.

Edytowane przez nn49261111

Opublikowano

@UP

Ten pierwszy montage bardzo fajny, nieźle to zmontował, drugi trochę gorszy, ale nieźle kosi broniami za GP.

Opublikowano

@up koleś naprawde jest świetny na snajperki.Wogóle nie wali no scope.Idalenie najeżdża na przeciwnika kursorem myszki na scope bez "Abilates" i oddaje pewny strzał. Ma refleks. Bardzo cięzko sie nauczyć tak grać.Akcja z USP na Sandhogu przed 3 minutą filmiku wydaje sie być ustawiona. Wiedział że tam koleś wybiegnie a wgl kto tak rashuje -_-. Koles poprostu ogarnia.Akcje z G36E V nie jarają mnie lecz propo używania snajperek jest świetny. Miano najlepszego snajpera CA? No niewiem :O ale zalicza sie do elity.

Opublikowano

tak masz rację zalicza się do elite ale najlepszy nie jest. Dlaczego pytacie ? ponieważ gra w lowbobami 2 grałem z nim na vkitorze i jechali go niesamowicie ale defakto ogarnia koleś.

Opublikowano

Nie wiem wogóle jaka jest różnica między zwykłymi filmikami przedstawiającymi CA a innymi akcjami :D

Tak więc polecę wam moim zdaniem najlepszego gracza Quick Scope jakiego spotkałem w CA :)

Miłego oglądania : http://www.youtube.c...h?v=kj651a0BgvI

Grałem ostatnio z nim i muszę wam powiedzieć że stracił skilla :P

Miał staty na minusie grając snajpą na WarHead S&D ale może to był chwilowy spadek energii :P

76561198090890807.png