Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta-Shisha

Vipper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli teraz nie wiesz co to shisha to dobrze. Zagłosuj w ankiecie z czym Ci się kojarzy. Potrzebne na WDŻ do szkoły.

Opublikowano

Gala Drugs Kids Awards - otwarta

Shisha to fajka wodna, pali się w niej głównie melase , ale można ciągnąć też wiele innych ziół np. Marichuanę , chmiel , Bieluń itp.

Przeznaczona jest do zabawy i relaksu z przyjaciółmi gdyż może posiadać 1-6 lub nawet 8 ustników , dzięki czemu może z niej palić nawet 8 osób.

Sam shishy nie posiadam ale często w wakacje ze znajomymi melasę pomarańczową paliliśmy.

63989389769756300986.png

Opublikowano
Szisza (arab. شيشة) (nazwa egipska), zwana też nargilami (arab. نرجيلة) (nazwa pochodząca z Libanu) lub argilą (arab. أرجيلة), lub hookah (arab. حقة, urdu حقہ) – rodzaj fajki wodnej do palenia. Pochodzi z Indii[1][2][3], a zyskała popularność zwłaszcza w krajach arabskich[4][5].

Wikipedia :)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ale z was sherlocki chyba każdy +12 wie że to fajka wodna :) , ale może się kojarzyć z narkotykami bo kto nas powstrzyma od smażenia w tym jazzu :) ?

@@edit

To ja się pochwale moim cudem ; F troche lipnie widać bo zapakowana, nie była odpalana z miesiąc ; /

dscn1323y.th.jpg

zakaz handlu

Opublikowano

Ludzie wy jesteście nie doinformowani o.O . Shisha, to fajka wodna lecz można do niej nie tylko dawać "wodę", ale i inne substancje które mogą powodować lekkie zawroty głowy, a jeśli ktoś ma słaby organizm nawet odruchy wymiotne. Tak, to wygląda:

29b592cf4f5fcadf38e65333efbdc0c7.jpg

Opublikowano

Patrzcie jacy my poinformowani. :)

Oczywiście, że fajka wodna. Widziałam ostatnio kilka na oknie wystawowym kwiaciarni (!!!) to aż się zatrzymałam pooglądać ^^

Opublikowano

Ja to palilem jak mialem z 12 lat :D Pamietam ten odpal jak myslalem ze jestem najarany , ahh...

Btw to jest nieszkodliwe , jak marichuana albo cos.

Fajka wodna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...