Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Metin2 Quest Maker

lyszka26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam all wiem wiem miałem tego programu nie stawiać ale nie jestem chytry i daje wam ten program .. Program znalazłem na epvp tylko nie pamiętam dokładni linku do tego tematu ...

Oki to zaczynamy

Najpierw powiem wam jak go odpalić to co pobraliśmy wypakujemy do jakiegoś folderu możemy zrobić sobie Nowy Folder i tam to wypakować oki jak już mamy wypakowane to klikamy 2x na

ikonkę Metin2 Quest Maker otwiera nam się takie okienko

To jest ukryta treść, proszę

wybieramy tam Hauptaufgabe to drugie nie działa nie wiem czemu :)

I zatwierdzamy

i się nam otworzy takie okno

i teraz wam wytłumaczę żeby zrobić swój quest w tym programie

dam wam tutaj ss co do czego idzie Pamiętajcie w tym nic nie zmieniamyNachste Aufgaben : tutaj nic nie zmieniamy

Pamiętajcie o tym że np napiszemy questa takiego jak ja napisałem na ss to potem klikamy Speichern i potem pokaże się ikonka i wpisujemy np tak : Witamy_na_serwerze.quest i potem wgrywamy na serwer i cieszymy się questem ...

Jest jeden minus i nie wiem jak to zrobić żeby było tam np : że mamy Rozwalić 5 łuczników :( ale program jest fajny jak dla mnie

Tutaj macie ss co i jak napisałem wam ...[/b][/i][/u]

[/size]

Program do Pobrania

Skan

Życzę miłego pisania questów ...

Mam nadzieje że teraz się nie pogniewacie na mnie itp :) Pozdrawiam Nie będę pisał że za pomoc + bo i tak nie dajecie :P

Edytowane przez lyszka26
Opublikowano

1 quest pojawia sie po wbiciu określonego levela. 2 po rozmowie z npc o id jakimśtam, a 3 zapewne na start

questa na dungeon tym nie napiszesz, ale jak na serwery hamachi na ktorych admin nie zna sie na pisaniu questów a chce wiadomość na powitanie na pewno się przyda

xd2ne.jpg

Opublikowano

@up Napisałem że to jest na start tylko bo innej możliwości nie widzę .... Ale jak dla mnie program jest dobry ... Jak będę miał jeszcze jakieś programy czy coś to tutaj będę dawał ...

Opublikowano

Możesz napisać po co to jest? nie chce mi się czytać tekstu który nachodzi na siebie + jeszcze go nie dobrze nie widać

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Lyons

Czy ty musisz wszystkich się doczepiać ???

Program jest do tego że piszesz sobie questa np : start tak jak napisałem .... Czy to takie trudne do przeczytania ???

Opublikowano

Lyons

Czy ty musisz wszystkich się doczepiać ???

Program jest do tego że piszesz sobie questa np : start tak jak napisałem .... Czy to takie trudne do przeczytania ???

Tak, po 1 napisane na odjebał się pies. po 2 nie wiedziałem że uważasz nas za takich kretynów i że program odpalamy po 2 kliknięciach myszki :O...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Dalem takiego jaki jest moze go puzniej napisze po polsku narazie twoje swoj serwer i zbyt nie mam czasu . A dalem wam to bo nie ktorzy nie szukaja taki rzeczy . Jak bede mial czas to wstawie sploszczony . Pozdrawiam

Opublikowano

Dodaj screeny w

Będzie wygodniej się czytać x) Co do questera mi sie nie przyda ale masz + bo komuś innemu sie przyda x)

Wiesz chętnie bym tak zrobił ale nie mogę dla tego że pisze ze za duża fotka :(

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...