Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włam na stronę i zmiana jednej rzeczy

DroniC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam plan żeby wbić się na jedną stronę, prawdopodobnie mało zabezpieczona - strona szkoły, i zmienić jedną rzecz, znalazła by się jakaś osoba żeby się włamać i zmienić to?

z góry dzieki za pomoc:)

Znawca
Opublikowano
Powiem ci tak, chodzi dokładnie o zmianę szczęśliwego numerka, więc karalne to raczej nie będzie^^

Masz tutaj artykuł ^.^

Art. 287. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przesyłanie informacji lub zmienia, usuwa albo wprowadza nowy zapis na komputerowym nośniku informacji,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Ludzie^^ ja to sam mogę zrobić tylko niech ktoś da mi znać "jak", i nie chce zeby nikt zrobil za mnie "czarnej roboty" mowicie o tym jak o zabójstwie, już widzę to jak w gazetach piszą grozi mu 5lat - zmienił szczęśliwy numerek!, niezłą beke troche z niektorych postów mam:)

Chciałem ciebie uświadomić że kara jest za włamanie na stronie a nie Ciebie straszyć.

Opublikowano

Witam!Mam plan żeby wbić się na jedną stronę, prawdopodobnie mało zabezpieczona - strona szkoły, i zmienić jedną rzecz, znalazła by się jakaś osoba żeby się włamać i zmienić to?z góry dzieki za pomoc:)

Chujowy plan.

Nikt za darmo nie będzie odpierdalał za ciebie czarnej roboty. Jeżeli chcesz coś zrobić, to rób na własną odpowiedzialność.

Masz tutaj artykuł ^.^

Art. 287. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przesyłanie informacji lub zmienia, usuwa albo wprowadza nowy zapis na komputerowym nośniku informacji,podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Zobaczymy, czy będzie dalej się chciał wkraść.

Opublikowano

W takim razie typek z mpc o nicku x0ph powinien siedziec w pace juz dawno...

Zauważyłeś, że niektórzy nie zwracają na to uwagi?

Dobrowolnie mogli go zgłosić, gdy zrobił włam i odnalazł obejście do Metin5, gdzie można było za pomocą # zalogować się na każde konto.

W tym problem, że to nie była kradzież.

Ps. Większość for, które zhakował nie mają pojęcia, że właśnie zostały zhakowane, bo to fora / strony zagraniczne.

Opublikowano

O chłopie ja też bym sobie szczęśliwy numerek zmieniał na 14 (mój) . :D

I jeszcze jestem przewodniczącym szkoły i jak zmieniam to się żal robi :D

Ale chyba się nie włamiesz ;P

Opublikowano

Ludzie^^ ja to sam mogę zrobić tylko niech ktoś da mi znać "jak", i nie chce zeby nikt zrobil za mnie "czarnej roboty" mowicie o tym jak o zabójstwie, już widzę to jak w gazetach piszą grozi mu 5lat - zmienił szczęśliwy numerek!, niezłą beke troche z niektorych postów mam:)

Opublikowano

Może do sądu by go szkoła nie zgłosiła, ale gdyby przykładowo zmienił stronę i zamiast niej zdjęcie nagiej uczennicy, to raczej sąd murowany.

Widzisz, niektórzy się pierw śmieją, a później jak trafią pod sąd, to śmieszne to już nie jest.

Najlepiej zastanowić się po co tam się ma wkradać? Fajny chcę być, coś mu strona zawiniła?

Opublikowano

Mam pomysł. Naucz się do odpowiedzi, a nie sępisz szczęśliwy numerek. Myślisz, że jak szkoła to ma chujowe zabezpieczenia? Ja bym na 100% pewien nie był. Nikt Ci nie powie jak to zrobić.

obraz24.png

Opublikowano

Spierdalaj do książek, a nie na mpc siedzisz, wtedy nie będzie Ci potrzebny hacker do włamywania się na stronki.

Tak trudno słuchać na lekcji ?

Lepiej zostać cwelem w poprawczaku i walić w nocy w wyro, niż posiedzieć przy książkach, tak ? :)

Pomyliłeś forum kolego, tutaj mówimy o hackach do gier, nie hackingu.

52287137559562145640.png

Opublikowano

ja mam z Ciebie beke, ze chcesz sie wlamac na strone po to, zeby zmienic tam jakis szczesliwy numerek xD

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

A wiesz, że jak ktoś to zrobi i będzie miał lipę bo go namierzą przez IP?

Chcesz być taki mądry to sam się włam i właśnie nie to forum kolego ;)

Opublikowano

Szczęśliwy numerek zapewne chodzi ci o to że jak wylosują nr 13 to każdy kto ma numerek 13 jest nie pytany oczywiście na jedną osobę z klasy czyli jest 20 klas to każdy z danej klasy co ma 13 jest nie pytany ale to że podadzą na str to ci nic nie da bo oni losują i zapisują na str a jak założę się to ten kto miesza karteczki i losuje to zapamiętuje to chyba że zapomni, mamy takie coś w szkole to jest na stronce i na tablicy.

634534203295449218.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...