Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiem Ze Nie Tu ,,, Ale Sytuacja Tego Wymaga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc *GTA SAN ANDREAS MUTLIPLAYER *

moj problem polega na tym ze sciaglem sobie SA;MP 0.2X i zainstalowalem do folderu z gta SA

i wchodze sobie w to i wlaczam sobie to SA:MP 0.2x i wybieram sobie server i jak sie naladuje to wszystko, pisze

The server didn't respond Retrying

Conneting to 78.46.67.76.8888

Moze mi ktos wytlumaczyc /?? co zle robie ,lub czego nie robie

Bardzo was prosze o pomoc , mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylem swoj post jak nie to zrobie Edita

Z gory dziekuje za poomoc

@EDIT POJAWIA MI SIE TAKIE CUS

http://rataj123.wrzuta.pl/obraz/87IcjGz26pZ/help.... (TE KROPECZKI 4 TO DO LINKU JAK CO )

Dam 5*

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZE NAPISALEM TEN POST TU ... ALE W INNYM DZIALE NIE ODPISUJAC BADZ NIE ZAGLADAJA A NIE MA ZAKLADKI GTA ,...TYLKO INNE a tam nikt nie odpisuje

PROSZE O WYROZUMILOSC

Mounthains Ostrzeżony Wczoraj, 11:35 AM

Dodano do poziomu ostrzeżenia nie prosimy o launchery

Opublikowano

dordo wypierdalaj stąd! Po chuja to piszesz? Przecież prosił o wyrozumiałość. kiedyś i Wy będziecie potrzebować jakiejś rady, albo coś napisze Wam to samo!

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano
ty stad lepiej wypierdalaj idioto skoro nie masz najmniejszego pojecia do czego sluzy ten dzial a zreszta szkoda slow aby ci to tlumaczyc , gowno mnie interesuje jego problem z gta sa mp w dziale metin2...

Ale kurwa, jebany deklu piszesz w każdym temacie " nie ten dział " pomimo, że ktoś już to napisał.

Opublikowano
nie potrafisz sie wyrazac ani czytac nie zrozumieniem to sie lepiej w ogole nie udzielaj napisalem mu aby ten temat napisal w dziale pogaduszki bo to nie ten dzial a ty z morda na mnie bachorze lecisz

Weź spierdalaj po słownik interpunkcyjny, bo jak to czytam, to na wymioty mnie bierze..

@Nie spamujmy już.

Opublikowano

dziekuje temu co mnie rozumie ... a calej reszcie ktora trzyma sie bardzo mocno regulaminu CHUJ WAM W DUPE

Zobaczymy jak bedziecie cos chcieli i napiszecie to w odpowiednim dziale i nikt wam nie odpisze zobaczymy wtedy walcie se raporty w dupie was mam prosilem o wyrozumialosc w wy mi tu ze nie ten dzial

Nauczcie sie troche rozumiec ludzi bo narazie udajecie wielkich straznikow tekasu forum ....i co wam to da

cholerne hamy nie moge glupiego tematu napisac

bo prosze o pomoc

gdym pisal jakies blalabla to rozumiem wyzywajcie mnie ... brak slow na was 10 latki napisze post po 24:00 bo bedziecie sapli

Mounthains Ostrzeżony Wczoraj, 11:35 AM

Dodano do poziomu ostrzeżenia nie prosimy o launchery

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...