Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Apis

SteffanxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum (już niepamietam którym ) pisali że można mieć 1 apisa ale tak szczerze to niewiadomo

Lub ze 1 można kupić a drugiego trzeba złożyć , coś w ten deseń

Opublikowano

można mieć tylko jednego apisa gdy już go zrobisz za urke lub z części będzie cię przekierowywać do płatności gdy klikniesz na produkcje za urke sam mam jednego apisa i 45 części na drugi... lecz nie można go złożyć chodzą plotki po teamie bigpointu że będzie 10 dron ale trzeba będzie na niego poczekać

Opublikowano

LOOL można tylko 1 z tego co widziałem w hightechu to byly 2 sloty na niego czyli nie wiem co jest 5. Powinni to naprawic i powinno sie miec 2 apisy raczej to jest jakiś błąd xD

Pozdrawiam Hipek !

Opublikowano

@up wejdz sobie na oficjalne forum do i dział propozycje , rece opadają...

Jakies dziwne alieny Diamenton , pamietam tez niemal ze suport zatweirdzil goliath k3 z 512 hP(CZYLI MIALBY MAXIUM 1KK HP , CO JEST NIE DO ZBICIA).

Opublikowano

@up wejdz sobie na oficjalne forum do i dział propozycje , rece opadają...

Jakies dziwne alieny Diamenton , pamietam tez niemal ze suport zatweirdzil goliath k3 z 512 hP(CZYLI MIALBY MAXIUM 1KK HP , CO JEST NIE DO ZBICIA).

Diamentony widziałem w propozycjach - mi się podobają, jeśli to te, o których myślę. Jeśli powstanie Goliath K3 to niech dadzą vegę z 400k hp, żeby można się było pobawić... Ale jest plus - zdążymy uciec do portali z Golcem K3 na bocie :D

Opublikowano (edytowane)

@Up , diamentony to jest temat wałkowany. Ja zaś widzialem , są to zólte lub czerowono-białe(lub coś w ten deseń)duze krychy.mialo by to chyba 2x hp wiecej niz dk i proponowali aby było to we wrotach δ(δελτα)

edit: pamietam tez propozycje o wrotach σ(σῖγμα)(sigma) , alieny byly by tam jeszcz raz coezsze niz w delcie.

edit 2: hipek ten drugi w slocie na produkcje obok apis'a , jest to prawdopodobnie slot na Drei Konfiguration.(Trzecia konfiguracja)

Edytowane przez Piotreks34
Opublikowano

Diamentony widziałem w propozycjach - mi się podobają, jeśli to te, o których myślę. Jeśli powstanie Goliath K3 to niech dadzą vegę z 400k hp, żeby można się było pobawić... Ale jest plus - zdążymy uciec do portali z Golcem K3 na bocie :D

Hehe

Dobra dzięki za pomoc a takie pytanie czy trudno części do apisa zebrać to pytanie do Maxikk

Opublikowano

@Up , diamentony to jest temat wałkowany. Ja zaś widzialem , są to zólte lub czerowono-białe(lub coś w ten deseń)duze krychy.mialo by to chyba 2x hp wiecej niz dk i proponowali aby było to we wrotach δ(δελτα)

edit: pamietam tez propozycje o wrotach σ(σῖγμα)(sigma) , alieny byly by tam jeszcz raz coezsze niz w delcie.

edit 2: hipek ten drugi w slocie na produkcje obok apis'a , jest to prawdopodobnie slot na Drei Konfiguration.(Trzecia konfiguracja)

Aha. :) a o tym nie pomyślałem, że to na 3 konfe ;D Ale wgl to wiem, że ma wyjść 3 xD Będzie fajnie rzeź na mapach ;D

Pozdrawiam Hipek !

Opublikowano

Wolny slot w skytechu na coś wskazuje. Pytanie czy na drugiego apisa - to tłumaczyło by troche możliwość poskładania kolejnego, czy może inny wynalazek w stylu srapis mającego 120 czesci do uzbierania z boxów i majacego 10 slotów ;)

Opublikowano

temat do zamknięcia ponieważ robi się tu syf.. pytanie było odpowiedź też więc nie potrzebny tu ten spam...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...