Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3 i muzyka

Vernor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanko

Jak puszczać muzykę na ts3 tak aby w tym czasie można było mówić. Tzn. Wiecie puszczam muzykę tak jak przez mikststero że wszystko bardzo dobrze słychać i do tego mogę mówić w tym samym czasie.

Z góry thx za odp.

"Bądź człowiekiem a ludzie będą cie szanować."

Opublikowano

Weź Ku@$#@!% nie chrzań ja się pytam jak to się robi i nie oczekuje tekstów typu "wystarczy pomyśleć" bo jakbyś nie wiedział to jak się puszcza muzykę przez miksstero to mikrofon nie działa. A jeśli puszczam przez sam mikrofon to kijowo słychać. Więc weź nie pie*** jak się nie znasz i nie spamuj.

Opublikowano

to twój problem że nie potrafisz sobie ustawić w mikserze czy po prostu sterownik twojej karty dźwiękowej nie obsłuży więcej niż jednego wejścia sygnału

ja mogę rozmawiać przez mikrofon i w tym samym czasie dodać do tego normalny dzwięk z dowolnego programu ( winamp , WMP ) łącznie z dźwiękiem z tunera TV

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to twój problem że nie potrafisz sobie ustawić w mikserze czy po prostu sterownik twojej karty dźwiękowej nie obsłuży więcej niż jednego wejścia sygnału

ja mogę rozmawiać przez mikrofon i w tym samym czasie dodać do tego normalny dzwięk z dowolnego programu ( winamp , WMP ) łącznie z dźwiękiem z tunera TV

Chyba wiadome że nie umiem skoro pytam.... więc weź oszczędź sobie głupie zaczepki tylko powiedz mi jak to zrobić i zakończmy temat ok?

Ps.

Aha przy okazji naucz się używać zasad gramatyki oraz interpunkcji bo z twojego wcześniejszego postu nic nie wynika.

Np. zdanie zaczyna się z dużej litery.

Opublikowano

TS3 nie nadaje się do puszczania muzyki dla innych osób, ale dobra nie wnikam. Jeżeli masz taki czy nie inny problem, to cóż samo nagranie przez dobre ustawienie nie będzie dla ciebie idealne. Znajdź inne wyjście na puszczenie drugiego dźwięku na TS i połącz go ze swoim głosem z mikrofonu.

Opublikowano

W jaki sposób to zrobić (naprawdę jestem w tym zielony) umiem jedynie poszczać muzykę przez miks stero. A wiem że w jakiś sposób da się zrobić tak aby dało się poszczać muzykę i w tym samym czasie mówić bo nieraz na konkursach Dj niektórzy goście tak robią.

będę bardzo wdzięczny za jakąś instrukcję czy coś takiego

Opublikowano

nadaje sie , ale jak sie ma badziewną karte dźwiękowa lub zbyt stare sterowniki do niej to się nie dziwię że nie działa

czasem brak programu producenta chipsetu i żadne kombinowania, wymyślne obejścia nie pomogą by uaktywnić MIX STEREO z możliwością dodawania/miksowania z sobą sygnałów z różnych źródeł

czasem komputer ma dwa wejścia mikrofonowe jedno z tyłu i drugie wyprowadzone z panelu na przedniej obudowie komputera , to są całkiem inne wejścia i działają każde inaczej, trzeba przetestować sobie każde z osobna zmieniając tez wejścia sygnału w TS3

do miksowania dźwięku na żywo używa się głównie zewnętrznych urządzeń i wzmacniaczy mikrofonowych podłączonych do kompa poprzez LINE IN , no i nie jednej karty dźwiękowej tylko minimum dwóch

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...