Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie pliki serverowe najlepsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się zapytać jakie pliki serverowe są najlepsze. Chciałbym aby na serverze było wgrane:

•  
  • Pełne spolszczenie serwera.
  • Maksymalny 255 poziom.
  • Szósty skill u wojownika i ninji.
  • Nowe Bronie... Najlepiej takie jak na XenoXMT2, ProMT2, Metin5 (Podoba mi się kolejność ulepszania na XenoXMT2)
  • Nowe Zbroje... Najlepiej takie jak na XenoXMT2, ProMT2, Metin5 (Podoba mi się kolejność ulepszania na XenoXMT2)
  • Nowa Biżuteria... EQ Smoka... itp
  • Nowe Mapy : Dzika Ziemia, Atlantyda V3, Atlantyda V4, Atlantyda V5, Atlantyda V6, Atlantyda V7, Atlantyda V8, Atlantyda V9 itp.
  • Nowe Metiny
  • Nowe Wierzchowce: Lew itp.
  • Ew. Nowe Misje

Jeśli okaże się ,że nie ma takich plików serwerowych a ktoś byłby tak miły i zrobił by je pozwolił bym sobie dać mu być GM lub doładować konto na telefonie za całkiem niezłą sumę.

Jakby co to pisać na gg 8664127

Opublikowano

Najlepsze pliki serwerowe są to 2010Roku co do twoich wymagań że tak powiem to takie coś to sobie musisz samemu robić nikt ci nie da gotowca ... Bo co każdy się napracuje ty tylko ściągniesz wpiszesz parę cyferek i co serwer stoi ty się nic nie namęczysz a ktoś się namęczy jak chcesz to masz tutaj pliki badar one są dobre tylko nie wiem czy postawisz serwer dedykowany na nich ..

Tutaj masz pliki by Badar

http://www.mpcforum.pl/topic/387565-tutdl-pliki-serwerowe-by-badar/

Tutaj masz sobie wybierz jakie pliki ci pasują

http://www.mpcforum.pl/forum/413-pliki-serwerowe/page__st__40

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale Xenox Nie Jest Zrobiony Na Plikach Badara ??

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...