Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]wylacza metina na us przez moda kamera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

spaczowalem do konca metka,wlaczylem na czysto /wylaczylem zainstaloalem kamermod ten z 25 wrzenia, zablokowalem hs i jego sterownik,i wlaczylem metinaUS, ale po kilku sek wyrzuca, robie cos nie w tej kolejnosci? kamer mozesz napisac jakiego clienta uzyc? co w jakiej kolejnosci wrzucic? obejscie z start metin2client.bin? nainstalowalem tego sporo az sie sam w tym gubie

kamer mam prosbe jesli mozna, w kilku gramy na arabskim serwie globalnym, mamy spolszczone itemy bez dialogow, moglbys zrobic moda na ten global? kiedys chyba byl ale po aktualizacji nie chce chodzic, index txt- chyba ten kominikat wystepowal

Edytowane przez povel2
Opublikowano

rowniez mam ten sam problem. ylko z kolei ja pamietam tak, ze trzeba bylo zainstalowac metin2 us, a poznej bez patchow zainsalowac kamera, zainstalowalem nowego metina myslac, ze po prostu jakis plik sie schrzanil, sciagnalem kamera najnowszego ale ten sam problem.. ma ktos na to rozwiazanie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hejka mi wywalalo tylko wtedy jak nie zaktualizowalem metin2us ale to bylo w poniedzialem po 25.09 kamermod na US dziala mi dobrze do dzis poza tym ze cofa przy bieganiu wiec u mnie to wyglada tak

aktualizacja metin2.us odpalic metka wylaczyc i zainstalowac kamermoda i wszystko dziala moja rada moze jeszcze raz pobierz kamermoda oczywiscie tam "25.09.2011: Metin2.US wymaga oddzielnego moda: Download Download 2"

narka.