Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last-chaos Hack Pl

hirek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kupujcie kurwa hacka od tego bezmózga. On tego nie stworzył tylko ściągnął z lc hacks i próbuje sprzedać hahaha. Poszedł pm do Carda, niech się dowie jakim jesteśmy popierdolonym narodem, żeby kurwa sprzedawać nie swoje hacki. MAM NADZIEJĘ, ŻE USUNIE W NEXT PATCHU POLSKĄ WERSJĘ. Kurwa facet poświęca wolny czas, robi to za darmo, a taki zjeb jak wyżej chce na tym zarobić.

Edit. btw dzieciaku złamałeś prawa autorskie, chyba wiesz co za to grozi.

Opublikowano

A daj linka do pobrania jak mowisz że za darmo... wiem że nie można reklamować wiec napisz na gg 5939536

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

download:

www.lastchaoshacks.net/trainer/trainer.exe

działa na takiej samej zasadzie jak cheat engine.. bez rewelacji i tak nie pogracie na tym długo, bo serwery są zbyt wolne/zbyt chujowe (przykład obrona Juno, serwery nie wytrzymały, co chwila DC, na LC USA te hacki działają rewelacyjnie, bo serwery są dobre)

scana nie będę wstawiał, bo to link z oficjalnej strony, jak ktoś się boi ściągać to niech nie ściąga.

Opublikowano

dzięki merchanstyle, a znasz linka do tego hacka o którym mówi hirek, a ty hirek nie wiesz, że sprzedaje się tylko własne hacki/cheaty?

[...]

Opublikowano

Jak grasz na PL toi bedzie wywalac jak juz koledzy napisali serwery PL sa slabe na USA pograsz normalnie (moze sie myle) sproboj tam tez pewnie jacys Polacy graja

-

Opublikowano

ale ja to mam najgorszy internet na swiecie bo neostrade tp rozlacza sie bez powodu czasem cza resetowac komputer na wventach niemoge byc bo sie rozlacza a to jast 1mb/s;// chyba sobie angielke sciagne ale to do angilskiego mozna dac spolszczenie?

Opublikowano
ale ja to mam najgorszy internet na swiecie bo neostrade tp rozlacza sie bez powodu czasem cza resetowac komputer na wventach niemoge byc bo sie rozlacza a to jast 1mb/s;// chyba sobie angielke sciagne ale to do angilskiego mozna dac spolszczenie?

po to jest wersja Polska zeby nietrzeba pytac czy jest spolszczenie to chyba oczywiste ze jak jest wersja PL to nie ma spolszczenia do wersj USA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...