Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój server minecraft [Hamachi]

server robi nowe?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy mam robi? server

• nie mam robi? server
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze: Nawet nie podałeś ID do sieci Hamachi i hasła....

Po drugie:

Pozwolę sobie zacytować:

Ankieta: server robi nowe? (2 użytkowników oddało głos)

czy mam robić server

nie mam robić server (2 głosów [100.00%])

W ogóle autor wątku nie przyłożył się chociażby do estetyki tematu, który jak się tak pozostawi taki wątek sam jakby odstrasza zainteresowanych. A po za tym mam pytanie do autora czy jesteś jakiś E-T Go home ?! Chodzi mi o sposób wysłowienia się w ankiecie. Server robi nowe? O co w tym w ogóle chodzi? Po za tym dały tylko jedną odpowiedź do ankiety <lol> przecież jest to wiadome, że w ankiecie wyraża się swoją opinię i jest do wyboru kilka punktów, a nie jeden to wygląda tak jakby autor sam narzucał aby wyłączyć serwer i pozostawić go w wspomnieniach... Tak samo nie mam robić server. Co to w ogóle znaczy czy ty tylko potrawisz używać bezokolicznika ? Jak już to raczej Czy dalej mam prowadzić serwer? I drugie pytanie Czy podoba Ci się serwer? i odpowiedzi - Tak, jest świetny! - Nie, nie przypadł mi do gust. To są przykładowe odpowiedzi i poprawne pytania, które powinny być w ankiecie publikującej serwer.

PS. 2 głos na nie w ankiecie jest ode mnie!

Opublikowano

Publikacja nie pełna, na dodatek pozbawiona stylistyki, popraw i dodaj najważniejsze informacje, inaczej kosz.

I nie dubluj postów!

• Dodaj nową pozycję...