Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pre-Zapowiedz] NeverLand

Xerio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to nie jest żadna zapowiedź tylko takie krótkie info o tym że powstaje polski serwer podobny do NewLongju, oczywiście dołożymy coś od siebie do tego serwera co sprawi że będzie wyjątkowy. Serwer NeverLand będzie miał raty, handlarzy zbliżonych do naszego dobrego starego NewLongju,

NeverLand nie będzie miał IS ponieważ nie ma takiej potrzeby mam stały dostęp po koleżeńsku do serwerowni mojego znajomego więc wszystko powinno być OK.

NeverLand będzie postawiony na plikach serwerowych 2k11 i na sprzęcie Intel 4x 2.66GHz, 8 GB ram, 1Gbps, 1TB

Na tę chwile nie powiem wam nic więcej bo serwer jest dopiero tworzony, ale powiem wam jedno, na pewno nie będzie kupy nowych itemków po prostu stary dobry metin. Proszę się nie napalać na ten serwer bo nie wiadomo kiedy wystartuje, może pod koniec roku więc to nie jest temat do spamu po prostu by fani NL wiedzieli że doczekają się takiego serwera. Temat najlepiej zamknąć by nie było spamu po prostu chciałem was poinformować o tym a nie robić jakąś MEGA ZAPOWIEDZ.

Dziękuje za uwagę

sygnature.png

• Dodaj nową pozycję...