Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w kamer modzie jest możliwość, aby ustawić postać, która będz dropiła item , oddawała automatycznie expa i podnosiła tylko ten dany item?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam pytania odnośnie KamerModa , hmmm czy jest możliwość ustawienie postaci żeby dropił sztaby ( chodzi tutaj o serv EliteMT2 )

mam w h*j 2x dropu z ox'u , a nie chce mi się siedzieć na sohan i dropić te sztabki , i tu moje pytanie czy można ustawić postać żeby dropiła sztaby , oddawała automatycznie expa i podnosiła tylko sztaby / matowe lody ??

Jeśli się da , a ktoś napisze jak to wynagrodzę !

Z góry thanks.

Edytowane przez WodnyGłaz

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Nie ma takiegoś czegoś żeby był wybór co ma ci podnośić tak jak kiedyś w EM2 za Czasów Andrzeja :)

4111494900_1315253429_thumb.jpg

Mental 80 lvl S12 OFF

WP 76 lvl S15 ONN

Mental 70 lvl S15 ONN :)

Opublikowano

Ale nie chodzi mi o expbot... tam nie ma żeby mi podnosił itemki...

help

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

No niestety nie ma tak aby tylko sztaby podnosił :/ Tak to bym zostawiał postacie na noc :D

Opublikowano

A jest taka opcja żeby expił ( czyli dropił ) i podnosił itemki ? bo będzie wojownik stał na tym samym miejscu , a wiadomo 1 spot i kur w@ mapa z itemków , i dajmy że już nie ma miejsca w eq , i czy będzie mi podnosił wtedy sztaby ?? ( sztabki się łączą i jak full miejsce zajęte to można podnosić )

. dzięki all za odp;P

narutotagkopia.jpg

Opublikowano (edytowane)

Ustaw auto podnoszenie a w eq powiedzmy zrób 10 miejsc i do 10 miejsc powkłądaj po 1 sztabce i jak będzie zabijać to będzie podnosił tylko sztabki bo na nie tylko miejsce bedzie mial. no i oczywiście do tego będzie potrzebny dmg hack który by tu lurował.

Edytowane przez odejdzztegodomu
E9mwj60.png

Opublikowano

NIe . :P

Masz jakis problem z metin2 ? Napisz do mnie a dostaniesz odpowiedz :)

Kontakt GG :36699846

Dawajcie +  :D  :D  nie - )))

Pomogłem ? To daj tego 063ahg3oaksooi5kteoq.jpg To ci nie zaszkodzi i stracisz tylko 2 sek swojego życia :D

8qha1ewofhh672jfwnq5.jpg

cd697829292848f98e23859d292885d0.0.gif

Opublikowano

Ustaw auto podnoszenie a w eq powiedzmy zrób 10 miejsc i do 10 miejsc powkłądaj po 1 sztabce i jak będzie zabijać to będzie podnosił tylko sztabki bo na nie tylko miejsce bedzie mial. no i oczywiście do tego będzie potrzebny dmg hack który by tu lurował.

Jak to zrobić?;D

narutotagkopia.jpg

• 3 lata później...