Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ogolne FB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem taki ze ustawiam FB na 6 clientach i wszystko OK dopoki GM nie przyjdzie , kupuje botcard powiedzmy na 14 dni . Zbanuje i robie nowe chary .

Mam pytanie do was takie - jak bocik zbey bylo najmniej przypalu z GM ;p . ZBnowali mi juz ponad 30 kont ;p przez niecaly miesiac <_< , zawsze ustawiam clienty w oknie i 1 obok drugiego zeby widziec szept GM'a , ale wczoraj mnie odwiedzil GM Durand i sluchajcie tego : pisze do mnie siema , ja mu siema , a on mi ze mnie zlapal i widzi co mam odpalone 0_o . Czy jest mozliwe ze widza i mnie bota czy podejrzane reczy typu jak lezy na ziemii farba albo rekawice , symbol itp ? . Jak ustawiac zeby byl najmniejszy przypal ;p .

Z gory Dzieki za pozytywne odp daje+

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Boże, już 5 razy pisałem, funkcje działają tylko GM'i mają na nią sposób. Chodzi chyba o to, że jak jest nie widzialny to go nie wykrywa... Nie wiem, ale funkcje na pewno działają...

Jeśli pomogłem daj + ziom.

Opublikowano

Dziwne bo ja mam zawsze alarm jak GM stoi na inv . . . Raz gm zaspał poszedł gdzieś to przez 10 minut mi to wyło dopóki nie poszedł . . . o.O