Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie a raczej prosbe o pomoc ... mam laptopa,, troche stary , hp cos tam :D:D iiii chcialem sie zapytac o roznego typu programy ktore zmiejsza wydajnosc silka,, albo jakis program ktory chowa silka ,, laptop jest tylko po to zeby botowac na nim ... chce botowac na schowanym silku poniewaz laptop jest straszzzznie powolny, a po drugie ma scalona karte graficzna z plyta glowna i wgl kazdy wie o co kaman :D:D i wolngo grafa sie wczytuje....

jesli ktos ktos mnie zrozumial i potrafi pomoc to bede wdzieczny

PIONA !! :)

Opublikowano

Witaj. Jest coś takiego jak tray minimizer do Silka i bodajże jest również na Forum, wystarczy poszukać. Był też program do optymalizowania pamięci RAM. Możesz też ustawić priorytet Silka na niski (Menadżer zadań/procesy)

Opublikowano
aaa ten priorytet w menedzerze to mozesz jakos wyjasnic ?? byl bym wdzieczny :D bo ja w tych sprawach to zielony jestem :/

Alt + Ctrl + Delele > Procesy > PPM naproces silka (sro_client) > zmień prorytet na jaki tam chcesz ;p

Jeśli masz xpka to polecam wylączyć efekty graficzne systemu itp

76561198001815076.png
Opublikowano
aaa ta efekty to w silku sie wylancza nie ?? :P

W silku tez zmieniasz wszystkie parametry na minimum. Mozesz takze zmienić rozdzielność jeśli nie bedzie przeszkadzała twojemu botowi w normalnego funkcionowaniu

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

Dokładnie jak wspomina xanter, jest tam wiele nie potrzebnych opcji które po wyłączeniu przyspieszają działanie na naszych oczach, nie wiem czy wiecie ale gdy zamkniecie chat i zmiejszycie liste gdzie dochodzi expo to również przybędzie wam kilka FPS. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM