Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,jak to jest z banami w silkroad? te bany są na zawsze czy na określony czas.Kiedy najczęściej sprawdzają boterów(Jeśli da się to określić) I czy gdy miałem kiedyś dość dawno kilka Silków,to wystarczy by mnie nie zbanowali,czy lepiej bym zakupił je znowu??

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

elloo

a no banowanie jest co tydzien ( co wtorek podczas inspy ) a kiedy je sprawdzaja to nie wiem :/ lagmax nic prawie nie banuje // banuja na 100 lat :D a co do silkow to ja botuje juz dluuuugo na charze bez silkow i nic :D:D i m pro legit :P

Opublikowano

powiem tak ;) jesli Cie zbanuja to masz oookrooopnego pecha ;P Ja botuje 1 rok bez silkow i nie dostalem bana ;d a jak kiedys miales kilka silkow i nie dostales do tej pory bana no to go nie dostaniesz ;d

Opublikowano

Ok dzięki bardzo za odpowiedź,to oni tylko co wtorek banują ? to gdy np. nigdy nie będę botował we wtorek to nigdy nie dostane bana ?

Opublikowano

Nikt nie wie jak to jest z tymi banami, co do tego nie botowania we wtorek wątpię czy to zadziała.To jest po prostu kwestia szczęścia :P

Opublikowano

Aha :] no ale Silki miałem to chyba będzie gites i moge botować,czy słyszeliście,żeby ktoś z silkami kiedyś dostał bana :P ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...