Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalny diss na facem*tin.

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm

Zajebiste chociaż ten wjazd na Fubu z wózkiem i tak dalej trochę nie na miejscu , ale można to uznać na zasadzie "cios za cios" Fubu wiechał na rodzine to Makys wiechał na jego wózek że się tak wyrażę.

Ogólnie Pro fajna muza zajebisty głos.

PS: Nie słyszałem o wojnie FejsMe*in vs MPC.

PSS: Jestem noga z interpunkcji co pewnie już zdążyliście zauważyć. ;]

Opublikowano

Oni tego nie wiedzą ale Makys rozjebał tym razem system . ;d

Zawsze uważałem Makys za osobę które bez kurwa co drugie słowo nie potrafi żyć ale teraz pokazał klasę !

UP. Z resztą to wiadome żę FuBu nie ruszy dupy od Mjetina ..

Opublikowano

Narescie Makys pokazałeś coś, a nie ja wcześniej same "kurwa" i wyzywanie się. Czekam na kolejny pojazd na pacana, ale możesz teraz na tego "holly" nagrać z facemt2

Opublikowano
Witam, wróciłem wczoraj z szpitala po 1 operacji. Druga mam 4 października. po niej nie bd mnie z 7 dni :].

Ale ok Widzimy Fubu zDissowal MakYsa. Makys na to odp swoim dissem.

Ale jedno mnie zastanawia jaka ELita? wiecie co się w aktualnym czasie dzieje? Metin2 przechodzi do Legendarnej gry która dużo osiąga :] NIe wiem w jaki sposób ale osiąga. Ta gra jest Elitarna i bitwa dobra ze złem w innym słowie. Fubu Dobro. MAKYS ZLO.

Kto jest po której stronie? Prosze w akicie :}

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

Jeżeli ktoś by nie wiedział jak FubU wiechał na rodzine makysa( Tak właściwie jego pies jak wiechał na rodzine Makysa) w disie cytuje

"Makys ty je*any psie każdy pierdoli twoją mamusię"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...