Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem przy tworzeniu stronki chodzi mi o panel admina i panel usera i inne bajery do CSS

jak np podświetlany przycisk.

z góry dzięki POZDRO.

2073018596.png

NIE PISZE POPRAWNIE PO POLSKU

Opublikowano

Tworząc stronę korzystasz z jakiegoś CMS? W sieci są udostępnione za darmo bardzo dobrze wykonane szablony dla Panelu Administratora.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

Tworząc stronę korzystasz z jakiegoś CMS? W sieci są udostępnione za darmo bardzo dobrze wykonane szablony dla Panelu Administratora.

podasz taki CMS bo szukałem u wujka Google i nie znalazłem

coś takiego bym prosił

http://imageshack.us/photo/my-images/59/szablonom.png/

2073018596.png

Opublikowano

Polecam skorzystać z PHP-Fusion w standardzie posiada on wszystkie funkcje które wymieniłeś + system Downloadu (pobierania plików), Galeria, Artykuły i wiele więcej.

Dzięki dodatkowym wtyczkom (Infusions) nie będziesz musiał grzebać w kodzie, a dodane slidera to kwestia 2 kliknięć. Niżej kilka linków:

PHP-Fusion Polska - Slider panel - Nivo Slider + demo.

W sumie Twoje wymagania są bardzo małe więc prawie każdy CMS spełnia wymagania.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

Problem w tym ze PHP-Fusion nie ma takiego wyglądu który bym chciał...

i nie umiem instalować na cba.pl mi chodzi o mysql

2073018596.png

Opublikowano

i nie umiem instalować na cba.pl mi chodzi o mysql

W faq cba.pl znalazłem:
7. Jakie są parametry mojej bazy danych MySQL?

* adres bazy danych/nazwa hosta: mysql.cba.pl [nie "localhost"]

* port: 3306 // [w przypadku phpBB mod by przemo zostawić 80]

* nazwa bazy danych: strona_cba_pl [gdzie strona jest adresem Twojej strony] Ważne: wszystkie '-' zamieniamy na '_' [czyli dla strony jan-kowalski.cba.pl nazwa bazy danych to jan_kowalski_cba_pl]

* użytkownik bazy danych: taki jakiego wpisałeś przy dodawaniu bazy

* hasło do bazy: takie jak wprowadziłeś przy dodawaniu bazy danych.

Wygląd jaki opisałeś w 3 poście, można osiągnąć w 3minuty bez instalacji dodatkowych wtyczek/szablonów.

Opublikowano

byś mógł zrobić ale byle jaka grafika dam + lub - i 5 zależny co wolisz

2073018596.png

Opublikowano

nie znam HTML i napisał 3 min ja robię taki szablon już ... 9dni.

To nie lennictwo, ja tylko prosiłem bo to profesjonalista ;(

I bym go prosił o zrobienie takiego czegoś napisałem ze będzie nagroda "... + lub - i 5 zależy co wolisz"

2073018596.png

Opublikowano

Takie rzeczy sprzedaje się za pieniądze. My musimy uczyć się języków programowania czasem latami (np. php - dobre jego poznanie wymaga czasu). Html też sam nie wejdzie do głowy. Więc + lub inna waluta z mpc tak naprawdę to nic. No, ale to wybór tego kto się podejmie wykonania tego zadania.

Astium team

Webmaster

Opublikowano

nie znam HTML i napisał 3 min ja robię taki szablon już ... 9dni.

To nie lennictwo, ja tylko prosiłem bo to profesjonalista ;(

Nawet dla Ciebie nie znając HTML/CSS/PHP to kwestia kilku minut.

Na początek pobierasz paczkę PHP-Fusion, następnie przeczytaj Instalacja PHP-Fusion w wersji 7.02.xx (na cba.pl też jest tutorial, jak wykonać poprawną instalacje).

Już masz gotową stronę pobierz powyższe wtyczki (patrz wcześniejszy post) i zainstaluj, na początku może i jest trudno, ale uwierz mi że ta wiedza na marne nie pójdzie.

W przyszłości na pewno będziesz chciał zmienić szablon strony, doinstalować dodatki/statystyki i wtedy już za darmo Tobie nikt nie pomoże a grzebiąc metodą prób i błędów zrozumiesz poznasz funkcjonalności tego CMS.

• Dodaj nową pozycję...