Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepsze Zabezpieczenia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na samym początku chciałbym powiedzieć, że ten temat jest dla ludzi, którzy wiedzą o co w nim chodzi. Więc jeśli nie wiesz to nie pisz.

Ok. Przejdźmy do sedna tematu. Otóż jak już pewnie każdy zauważył brakuje hacków z menu zrobionych w D3D8. Czyżby K2 dodało jakieś nowe zabezpieczenia?

Ktoś wie coś na ten temat?

Opublikowano
Na samym początku chciałbym powiedzieć, że ten temat jest dla ludzi, którzy wiedzą o co w nim chodzi. Więc jeśli nie wiesz to nie pisz.

Ok. Przejdźmy do sedna tematu. Otóż jak już pewnie każdy zauważył brakuje hacków z menu zrobionych w D3D8. Czyżby K2 dodało jakieś nowe zabezpieczenia?

Słuchaj. Ja wiem tyle że hack shield się ulepsza jak się ulepszają hacki są coraz lepsze itd.

Wiesz jak my ulepszamy hacki to oni hack shielda :))

Świat się rozwija.

Być może jak @up nie ma do tego ludzi tutaj :)

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

Hackshield skanuje funkcje d3d ktorych uzywamy do zrobienia cheata ( jesli probowales cos w tym kierunku to kojarzysz DrawIndexedPrimitive itp. ) pod wzgledem hookow, etc, dlatego trzeba napisac bypassa pod samo d3d, a nie kazdy to potrafi :P. Tyle.

Opublikowano

Ja wiem ze spatchowali niektore funckje i nie moga zrobic cheata podobno GPS juz nie bedzie ;/ ale to tylko plotka chcialbym zeby to ktos potwierdzi l .. znalazlem taki artykul na wloskim forum . admin go napisal wziolem do google tlumacz i wyszlo tak ..

Hshield po ostatnim update zostalo spatchowane nie ktore funkcje Vip . Dla tego narazie prosze sie wstrzymac z pisaniem . Kiedy nowa wersja

Opublikowano

no ze update jest to oni dodaja coraz lepsze zabezpieczenia przed wirusami do hackshielda;) proste ;) lepsze hacki lepszy hackshield