Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Ostatnio przeglądając filmiki na YT,zobaczyłem pewien komentarz,który otrzymał prawie 200 łapek.

To jest ukryta treść, proszę

Problemów ze zrozumieniem tego nie powinniście mieć.

Czy Pantheon jest naprawdę taki słaby?

Opublikowano

Pantheon może jest trochę słabszy, niż był kiedyś, ale wciąż daje radę.

Gdyby zbuffowali go tak, jak ten ktoś napisał - byłby przegięty i to mocno.

Opublikowano

Panth jest strasznie manożerną postacią, co jest ogromnym minusem, lecz jakby zrobili mu rework na energie ciężko byłoby go zdjąć z lini.

W Late Q ma mały dmg, ale 100% na crit w enemy z mniej niż 15% hp jest prawie pewnym fragiem.

Osobiście jestem za przywróceniem Global ulta oraz zwiększeniem czasu trwania stuna bo nie zdążymy władować całego HSS a enemy już spierdala.

Opublikowano

Pant to rodzaj castera tak jak można robić i Talona, niestety pod tym względem bardzo odstaje od nowego assasina. Znacznie mniej robi z aoe E niż Talon z aoe W. Q nadaje się do harrasowania i dobijania w early, potem traci.

Ogólnie jest to przyjemna postać, interesowałem się nią przed buffem, kupiłem po, najnowszy nerf na range ulti można przeżyć.

Opublikowano

Kiedyś ten okrąg przeciwnik widział jeszcze dłużej, teraz to pestka. Ja jestem za lekkim bufem stuna, ale global ulta nie. Niech jeszcze znerfią ult gp i karthusa bo tak to są nie fair wobec tych, którzy nie mają już global ultów

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

pantheon był i jest dobrym champem lecz można go buffnąc , aczkolwiek według mnie bardziej buffa potrzebuje evelynn i ezreal

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Eve na pewno, ale myślący ez jest dobry ;x Co do ss to cóż się dziwić chłopak sporo DMG miał i tyle, tyle że taki pant w 5v5 szybko by się składał. Dominion to inna rozgrywka z innymi buildami etc.

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Surki, ulti Karthusa i Gp nie potrzebują nerfa. Ten nerf jest z tego samego powodu, co ulti TFa, takie backdoory były, że wszyscy narzekali, jak zaczynałem grę, grając Panthem, ulti pod nexus wrogów i zanim oni rozwalili nasz, ja rozwaliłem ich :)

Opublikowano

Potrzebują bo to jest chore jak bijesz się załóżmy na bocie i z 2v2 robi się nagle 4v2. Zasięgi mogą zmniejszyć i będzie lepiej

35205.jpg

33071.png

Opublikowano (edytowane)

tak i dodatkowo ulti karthusa jest poprostu zbyt chamskie .. powinni dać temu zasięg , lub zmienić jak taricowi

Edytowane przez Rápido

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

znerfienie ulti karthusa równa się z tym ,że będzie to postać usseles.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

pantheon jest bardzo dobry na dominion ale w 5vs5 jest dosc slaba postacia a co do karthusa tez sadze zeby znerfic jego ulti przynajmniej zmniejszyc jego dmg. bo wiekszosc postaci ma ulti zadajace tyle samo dmg a dziala na 1 postac , a nie na cala mape.