Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team fortress 2 idlowanie

candia123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zapewne wielu z was wie jak idlować ale ja niewiem bo w innym temacie ktoś napisał że 3 czy 2 coś wpisać razy narespic botow zresetowac i zostawic kompa mi to też nie zadziałało jaki jest najlepszy sposób?. Poproszę o wytłumaczenie jak i czym idlować.

W TF2 gram tydzień...

Opublikowano

Człowieku ile ty jeszcze tych tematów założysz -.-

http://www.mpcforum.pl/topic/432129-tut-tf-2-idlowanie/

Przeczytaj dokładnie to się dowiesz -.-

Wchodzisz na serwer idle, wybierasz obojętnie jaką postać, zostawiasz tfa włączonego, odchodzisz od komputera, postać deda i itemy lecą.

Opublikowano

A trzeba w konsoli to wpisywać? bo on napisał, że trzeba dodać boty boty się dodaje na swoim serwerze na botach

A ile tematów jeszcze założę? Nie wiem xD

Opublikowano

Wejdź na normalny serwer idle np. siusiaczkowo. ip znajdziesz w podklejonym spisie.

Wchodzisz na serwer i

wybierasz obojętnie jaką postać, zostawiasz tfa włączonego, odchodzisz od komputera, postać deda i itemy lecą.
Opublikowano

Aha i na siusiaczkowo już graam a jak mam np. Natasza już w bp to jak go zostawie może mi znowu dropnąć np. Natasza?

I jeszcze mam pytanie bo mówiłeś że na tej taśmie trzeba kucnąć itp. to postawiłem ale nie chce tutaj postawić ja chce postawić tam gdzie sie respi np. teleport jak to zrobić? dużo osób tak robi na siusiaczkowo

Opublikowano

Używajcie opcji edytuj... a Krystian na te pytania nie powinieneś odpowiadać w ogóle tylko zamknąć. :)

To jest forum a forum jest od dyskusji i pomocy innynm.

Teraz zamykam. Temat wyczerpany...w razie dalszych pytań zapraszam na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...