Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAŻAJCIE przy odwiedzaniu www.rev6.com, ponieważ znajduje się na niej podobno keylogger i kilka osób zostało hakniętych na czysto.

Ktoś kto to sprawdził niech da info czy rzeczywiście tak jest, ponieważ ja nie mam aktualnie możliwości tego sprawdzić.

ubd4709xw5.png1331.png

5731mh4.pngsrotk5.png

dragonck5.pngdragonballjg2.gif

prisonbreakwatcheryq7.pngsawvf8.gif

2582iq0.png1891.jpg

Opublikowano
TY DEBILOWATY NOOBIE ! W DUPIE MASZ KEYA !!

Warn za obraze. Heh chyba ci na banie zalezy.

@Toppic

Zanim bedziecie rozpowiadać takie info to najpierw je sprawcie ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

niema nic..;]

ma wykupionego anty virusa i jakoś nic nie wchodzi^^ masz złe kolego info .. chyba ze podaja twoi znajomi passy^^ to pozniej sie dziw :D

.

Opublikowano

na mercury mass hack ok. 50 osob hack w tym 100 lvl 97 95 94 wiec nie gadajacie ze nie ma keylogera na revie kazdy o tym trabi ze na rev jest keyloger wiec jak nie wiecie to lepiej nie gadajacie

1325845644-U48159.gif

Opublikowano
Dla ciebie też za spam smile.gif

Co do rev6... Dzisiaj byłem kilka razy i nic nie wykryło tongue.gif

Jakis problem kolego ja nie spamuje..... -.^

Tak wogole to dzis mi tez nic nie wykrylo jak zwykle wiec chyba raczej nie ma keylogera ;d

Opublikowano
niema nic..;]

ma wykupionego anty virusa i jakoś nic nie wchodzi^^ masz złe kolego info .. chyba ze podaja twoi znajomi passy^^ to pozniej sie dziw :D

A skad wiesz ze nic nie ma?? i co z tego ze masz wykupionego AV ? Crackowane sa gorsze??

Jak bys sie chociaz troche znal na programowaniu i virach to bys wiedzial ze codziennie mozna znalesc inne nowe gowno na necie ktorego AV nie wykryje. Trzeba poczekac i sie okaze czy R6 czysci konta(w co watpie, bo ci co stracili niby cos to po necie jakis shit pewnie darli)

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

haha.. bo mam 2x 100lv .. i troszke mnie to śmieszy.. :) bo gram na troy jeszcze na servie która jest drożyzna.. a wchodze na revo 4 razy dziennie i wiesz co u nas jest 40 dychy ludu któzy graja mam wszystko wykupione boty silki itd iitp kazdy zreszta i niema hack?? i jakoś na union tez nic nie slychac i w innych gildiach?? to chyba tlyko u was..

.

Opublikowano
A skad wiesz ze nic nie ma?? i co z tego ze masz wykupionego AV ? Crackowane sa gorsze??

Jak bys sie chociaz troche znal na programowaniu i virach to bys wiedzial ze codziennie mozna znalesc inne nowe gowno na necie ktorego AV nie wykryje. Trzeba poczekac i sie okaze czy R6 czysci konta(w co watpie, bo ci co stracili niby cos to po necie jakis shit pewnie darli)

Antywirusy mają coś takiego ze wykrywa antyviry nie skasyfikowane w bazach danych na podstawie podobieństw w działaniu ;p

Zamykam bo spam sie robi. Jak ktoś bedzie miał jakies pewne info o tych wirach na tym rev6 to niech napisze to otworze ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

To wyobraz sobie ze srednio na godzine wchodzi 7000 osob na r6. I nie wiem kto by mogl okrasc te wszystkkie konta przy tak zapchanych serwach prawda?;] Do tego nie da sie sprawdzic po ID na jakim serwie jest char wiec trzeba wszystkie po kolei sprawdzac:] Moze to troche zajac(jesli wogole keylog jest)

PostalDude - Iris - 90

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...