Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy tylko na pierwszym servie tak jest czy wy też tak macie, ale już 2 dzień nie mogę się zalogować na konto z tym samym problemem. Otóż problem jest następujący gdy loguje się na chara i wciska "Connect" silkuś nie reaguje... nie wbija mi na konto mimo, że jest mnóstwo miejsca na serverze :( Wczoraj tak miałem i dziś tak mam. Dziś rano byłem na silku a teraz znowu nie moge bo mam to co wczoraj wieczorem. Pomyślałem sobie spoko przejdzie, ale skoro drugi dzień mam to samo to pisze o pomoc. Czy wy też tak macie ?? Czy wiecie co się dzieję ?? Ja chce grać !! ;)

Opublikowano

u dodatkowo dodam co jest dziwne, że od kiedy dostałem dc i wbić nie mogę ;/ to na EliteSRO_1 liczba zalogowanych osób nie zmieniła się nawet o 1 i wczoraj było to samo... xD

Opublikowano

Pomyśleliście może o tym iż może znów być problem z " Login serwer" sa różne rodzaje tego problemu.

* Nie mozna nacisnąc "Connect "

* Podczas Connect " Request (...) " nic sie nie dzieje

* Poprostu dostajesz dc / wywala Cię do ekranu ;-)

Poczekajcie pare dni. Juz kiedys tak było na e_6 dwa dni bodajże.

beznazwy1px.png

1937501950.png

Opublikowano

no ja tez wczoraj wbiłem bez problemu, ale popołudniu już nie mogłem i dziś to samo byłem na silku tak do 13:00 około i się wylogowałem a teraz znowu nie mogę wbić ... :(

:(

a jest szansa, że jeszcze dziś wbije ?? :P