Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Trzeba Zrobić Nowe Konto Rzeby Patrze Sie Zainstalowały

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem wowa i nie mogę zainstalować patchów .Po włączeniu wowa uruchamia mi się okno na którym pisze 15 minut. jak poczekam aż dojdzie do końca to włąncza się takie same okno jak bym instalował wowa i jak naciskam na instal world of warcraft to musze wybrać folder docelowy ,gdy to zrobię załąncza się okno jak przy instalacji tylko pisze na pasku który się ładuje instal / download i kilobajty pokazane .to chyba są te patche tylko po pewnym czasie wyskakuje błąd i nieda sie dalej ściągać ,robiłem tak już z 3 razy raz doszło do 60% i padło a to ma ze - 3 GB .I nie mam patchów i niemoge grać niewiem co zrobić ...

Opublikowano

Kiron sprubuj moze sciagnac strony patche ktore ci sa potrzebne nie przez Lauchnera moze to ci pomoze

30364378.png

Opublikowano

Nie pamiętam jaki to błąd ale taki normalny wyskakuje mała tabelka i na początku krzyżyk i coś tam po angielsku .A do sklepu nie można wymienić ani nic bo oni nie mają pewności czy key został wykorzystany. Patche próbowałem ściągać ale tylko doszedłem do 2.4.3 a po tym trzeba ściągnąć z 2.4.3 na 3.0.1,i już to ściągałem tylko to nie są te spadające liczby (ten patch) tylko jakiś plik MPQ i nie da się tego zainstalować .Na innym temacie tutaj czytałem że ktoś też ręcznie ściągał patche i też nie wiedział co zrobić z tym MPQ jak ściągnął .Inni pisali żeby wrzucić do wowa i launcher zainstaluje tylko że mi po wrzuceniu tego to MPQ i włączeniu launchera i tak wyskakuje znowu te instal world of warcraft i tyle samo GB co na początku na wet po tych patchach .