Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Bf2 Mp(multiplayer)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie pozdrawiam wszystkich użytkowników czytających mój temat

Mam problem gdyż włączam mp wybieram grę lącze gra sie zaczyna i rozłącza mnie

i pisze w oknie, że Punkbuster wyrzucił mnię

zainstalowałem już patcha 1,1v bodajże

i dalej nie chodzi może powodem było nie zaistalowanie Game Spy Arcade??

86569.jpg
Opublikowano

Game Spy Arcade raczej nie zaszkodził zainstaluj patch 1.4 i wtedy spróbuj. A jak to nie pomoże to po wyłączaj wszystkie programy p2p i takie tam inne bo może cie za ping wyrzuca

Mariuszw13.png
Opublikowano

ja mam inny problem w BF2 także w multi wiec napisałem tutaj, moge grac normalnie na serwie ranga mi idze do góry ale jak wyjdę to się nie zapisuje, wyjdę w trakcie albo po rozgrywce, mam bf2 1.1 próbowałem patchowac do 1.4 ale jak się z patchuje to nie chce się potem odpalić . jak to zreperować , reinstalowałem BF kilka razy był na innych dyskach

proszę o pomoc

Opublikowano

W battlefieldzie 2 te punkty doświadczenia i rangi z opóźnieniem się pokazują . Albo grasz na serverach nie rankingowych dlatego ci ranga na tym servie idzie ale gdy przestaniesz na nim grać to znowu masz 1 range. A z tym patch'em to nie umiem znaleźć wytłumaczenia. Może spróbuj po kolei instalować 1.1 ,1.2 itd. i zobaczysz który patch ci grę uniemożliwia.

Mariuszw13.png
Opublikowano

gram na rankingowych , ustawiłem w filtrach żeby tylko szukał rankingowych, zobaczymy niedługo kupie oryginalny BF2 heh te rangi raczej nie przychodzą z 2 tyg. opóźnieniem :D

Opublikowano

Proces instalowania BF

1. Kupujesz BF 2 Deluxe w empiku

2. Instalujesz Bfa potem jednostki specjalne

3. ściągasz patcha 1.41

4. instalujesz a następnie wchodzisz na stronę punkbustera

5. wybierasz grę i pobierasz punkbustera

6. włączasz punkbustera (jestem punkiem jak coś ; ) ) i dodajesz w nim grę... czyli bf

7. klikasz check udpade, zaczną ci się ściągać pliki potem po tym całym procesie polecam ci resnąć kompa

8. włączasz grę, logujesz się i cieszysz się oryginalnym bfem..

bodajże w empiku 40 zł bf deluxe kosztuje

FullMetal Alchemist [done]

Clannad [done]

Clannad After Story [done]

Elfen Lied [done]

Kanon [done]

Bleach [...]

FullMetal Alchemist 2 [...]

Naruto [done]

Naruto Shippuuden [...]

Death Note [done]

School Days [done]

Hellsing [done]

K-On [...]

Nie wszystkie bo wszystkich nie pamiętam xD

Opublikowano
gram na rankingowych , ustawiłem w filtrach żeby tylko szukał rankingowych, zobaczymy niedługo kupie oryginalny BF2 heh te rangi raczej nie przychodzą z 2 tyg. opóźnieniem :D

Xaren DZIĘKI dostałeś już 5, reszta też

86569.jpg
Opublikowano
ja mam inny problem w BF2 także w multi wiec napisałem tutaj, moge grac normalnie na serwie ranga mi idze do góry ale jak wyjdę to się nie zapisuje, wyjdę w trakcie albo po rozgrywce, mam bf2 1.1 próbowałem patchowac do 1.4 ale jak się z patchuje to nie chce się potem odpalić . jak to zreperować , reinstalowałem BF kilka razy był na innych dyskach

proszę o pomoc

Nie no chyba normalne, że na piracie nie pójdzie nic omg takie głupie pytania zadajesz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

proszę o pomoc

Kliknij na ikonę gry prawym przyciskiem myszy i kliknij „uruchom jako administrator”

• 1 rok później...
Opublikowano

Mósisz tam gdzie zainstalowałeś gre usuńąć punkbastera potem ściągassz z jakiejś strony punkbastera i ci wszytko chodzi przynajmniej u mnie

Opublikowano

@Up

OMG ! (bo chyba inaczej nie można tego określić)

Odkop z przed dwóch lat!? Szok! MASZ WARNA!

I co tak w ogóle znaczy "mÓsisz"?

/// Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...