Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co tam do tłumaczenia jest?? Zakładka extra/proxy, wpisujesz ip port, zaznaczasz jakie to proxy czy v5 czy v4, jeśli masz prywatne tj. z id/pw wpisujesz i zaznaczasz Use proxy to connect czy cus takiego i już silk się włącza przez proxy :D

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

ta to akurat wiem interesuje mnie jakie proxy najlepsze ile można uruchomić postaci na 1 proxy jakie są najlepsze proxy które nie wygasają i nie ma lagów

na forum jest nawiązanie do tematu ale to tylko mało istotne rzeczy to samo co powiedziałeś . Najlepiej by było by ktoś napisał dokładny tut i napewno nie tylko mi się to przyda ale także innym graczom :) ja osobiście dam dużego plusa za pomoc

Opublikowano

mam dobry komputer i 6mb internet i chce uruchomić więcej niż 6 postaci . Chce uruchomić tyle postaci na ile pozwoli mi komputer . Sama grafika na 4 gb pamięci . Ram też 12 gb a komp i tak 24na 7 włączony więc chce go wykorzystać max

Opublikowano

Ta tylko to o co ty pytasz tj. które proxy jest dobre itp. to jest tak chodźby odwalanie roboty za ciebie ^^ Google nie gryzie, przecież nie będzie ci każdy użytkownik z forum wyszukiwał proxy, ja ci moge jedynie zaproponować moje ale to na pm albo gg.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net